Pop-up pizzázás a pesti Michelin-ajánlásos olasz étterem felajánlásaként

Magyarország egyetlen Michelin-ajánlott olasz étterme autentikus nápolyi pizzával vendégelte meg a Virtuózok zenei tehetségeit.

A pizzákat az Alelí séfje, Giorgio Cavicchiolo személyesen szállította ki a helyszínre, és hívta meg a fiatal zenei tehetségeket egy közös ebédre. Az esemény egyedi lehetőséget teremtett arra, hogy a művészet és a gasztronómia egymást kiegészítve erősítse a közösségi élményt.

 Giorgio Cavicchiolo
Giorgio Cavicchiolo
Fotó: BDPST Koncept

Az olasz életfilozófia fontos eleme, hogy az étel nemcsak táplálék, hanem közösségépítő eszköz is, amely közelebb hozza az embereket egymáshoz. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy támogassuk a Virtuózók fiataljait, hiszen tudjuk: ahhoz, hogy a maximumot tudják hozni a versenyen, nem csak a testnek, hanem a léleknek is szüksége van a táplálásra

– mondta az Alelí séfje.

Ez a kezdeményezés tökéletesen illeszkedik az Alelí küldetéséhez, amely az olasz konyha szívvel-lélekkel való főzésének hagyományát képviseli, miközben az emberekhez való őszinte, örömteli kapcsolódást is megtestesíti.
A forgatáson és az idén 10. jubileumát ünneplő Virtuózok tehetséggondozó programban olyan világhírű művészek is részt vettek, mint Plácido Domingo és José Carreras, akik több napot töltöttek a magyar fővárosban. 
A két ikonikus operaénekes zsűritagként vett részt a programban, ezzel is bizonyítva a műsor nemzetközi elismertségét. Az Alelí számára öröm és megtiszteltetés, hogy a gasztronómia segítségével hozzájárulhatott a Virtuózok közösségének építéséhez.

Az előkészületekről készült videót az alábbi linkre kattintva érheti el: https://www.instagram.com/reel/DFsb2deorCx/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 


Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája

Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája 

A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál 

Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.
Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet

Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet 

A díjat 2001-ben alapította az MVI, a győztes kiválasztásakor az általa végzett munka minősége, szakmai magatartása és közéleti tevékenysége számít.
Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort

Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort 

Főleg az „új elemek” hangzik izgalmasnak ebben a hírben.
Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba

Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba 

Mintegy 250 millió forintot fordítanak erre Magyarországon. A bolt működésében az MI kiemelt szerephez jut.
Ha február, akkor Kávébár Bazár

Ha február, akkor Kávébár Bazár 

A jubileumi, tizenötödik KávéBár Bazár rendezvénynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont.
Üdítőket hív vissza a multicég Európában

Üdítőket hív vissza a multicég Európában 

Európa néhány országában visszahívott bizonyos üdítőitalokat a Coca-Cola, mert „magasabb szintű” klórátot tartalmaznak.
A Lidl csökkenti a tojás árát

A Lidl csökkenti a tojás árát 

A lépés nem meglepő.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.