Például a kedvelt Big Mac árát mindössze 3 százalékkal emelték, miközben az élelmiszer-infláció 12 százalékos volt. A McDonald’s forgalma az előző év azonos időszakához képest 5,7 százalékkal, 1,71 milliárd fontra nőtt, ami minden idők legjobb eredménye. A cég nem franchise-éttermei 41,1 millió fontos profitot generáltak, míg tavaly 27,4 milliót. A McDonald’s harmadik negyedéves eredménye 7,1 százalékkal jobb az előző év azonos időszakánál. (www.leisureopprtunities.co.uk)
Rekorderedményről számolt be a McDonald’s
A gyorsétterem-óriás azt az utat választotta, hogy olcsóbb alternatívát kínál a vendégeinek. A húzás láthatólag bejött, hiszen a cég eddigi legjobb eredményét érte el.
Halleluja! – ilyen a szentév fagylaltja
A 2025-ös szentév fagylaltjának alapját a gianduja, a mogyoró és a csokoládé adja.
Majka videójában emlegetett Bindzsisztán nevet kapott desszert lázában ég Hódmezővásárhely
Az egyik magyar rapper legújabb dala ihlette sütemény született egy hódmezővásárhelyi cukrászdában.
Hatfős hústál és középkori hangulat: a koreai influenszer legújabb budapesti gasztrokalandjai
Hatfős hústál egy személyre.
Egy kávéfőzőben nyugszik az olasz kávéfőzők királya
Bialetti Renato, a híres Moka Expressz kávéfőzőjének másolatában nyugszik.
Úgy tűnik, nem akarnak az emberek pezsgőmámorban ünnepelni
Jelentősen csökkent a vásárlók érdeklődése a pezsgő iránt 2024-ben is a világ minden táján.
Molnár Ferenc álma teljesül: márciustól 0/24-ben nyitva a New York Café
Újabb mérföldkőhöz érkezett a világ legszebb kávéházaként számon tartott 130 éves New York Café.
Debrecen borai az idén a következők...
Hét borvidék hét kiemelkedő pincészete kapta meg a Debrecen Város Bora címet.
Elhunyt a magyar csilitermesztés meghatározó alakja
Váratlanul elhunyt a magyar csili világ ismert alakja, Bánfi Krisztián, akinek Kígyóscsili névvel fémjelzett vállalkozása a hazai csilitermesztés elengedhetetlen részévé vált.
Bajban Románia burgonyatermesztése
Márpedig Európa burgonyatermesztésének harmadát eddig Románia adta.
Nincs fából vaskarika: búcsúzik a balatonfüredi étterem
Az étterem közösségi oldalán jelentette be, hogy fájó szívvel, de bezárják a vendéglátóegységet.
Interjú
Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.