Fantasztikus évet zárt a cég, amely huszonöt százalékkal tudta növelni bevételét 2021-hez képest – tájékoztatta a magazint Ivánácz Gábor tulajdonos, aki azt is elárulta, hogy a kiváló eredményben közrejátszott a profilbővítés. A vadakból és szabad tartásban nevelkedett jószágok tőkehúsából készített termékek gyártása és értékesítése mellett ugyanis a cég belépett a rendezvénygasztronómia világába: az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, van fogadókészség itthon is a prémium minőségű kolbászok, szalámik, sajtok, borok élményalapú kóstolására.
„A még magasabb vásárlói igények kielégítése érdekében új, nagyobb alapterületű üzlethelyiségre van szükségünk, ahol étkezni is lehet, és alkalmas nagy létszámú gasztrorendezvények lebonyolítására” – mondta el Ivánácz Gábor, hozzátéve: jelenleg is folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínek bérbeadóival.
Mindeközben az ügyfélkörük sem árvul el. Amíg folyamatban van az új hely keresése, a vásárlók a társaság jól ismert webshopjában szerezhetik be kedvenc termékeiket.
Ivánácz Gábor kiemelte: a cég filozófiáján továbbra sem hajlandó változtatni. A nemzeti parki környezetben, 4–10 év alatt felnövő, legeltetett haszonállatok és hazai nagyvadak tőkehúsából és belsőségeiből készülnek a Venison Gusto kolbászai, májasai, a sonkák, szalámik és bresaolák.
A teljes cikk ITT olvasható.
Rendezvénygasztronómiában bővít a Venison Gusto
Kinőtte Margit körúti üzletét a Venison Gusto, ezért a cég egy időre a világhálóra költözik. A webshop segítségével azonban továbbra is elérhetők a prémium minőségű szárazáruk és húskészítmények - írja a Gourmet Riporter.
Szent Vince napján kiderülhet, idén milyen szőlőtermés várható
A hagyománytisztelő boros gazdák Szent Vincét a bor védőszentjének, neve napját, január 22-t pedig hagyományos termésjósló ünnepnapnak tartják.
Jön a mentes séfverseny
2025-ben hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyarországon, de talán a világszerte is egyedülálló Az Év Mentes Séfje verseny a Csak a Mentes szervezésében.
TOP 5 budapesti gasztrohely – az év nyitányaként
Az új év első hónapjában érdemes megállni egy pillanatra és időt hagyni a tervezésre, élvezni az ízeket, a pillanatokat.
Új kézben a Pastrami Étterem
A tájékoztatás szerint az akvizíció elsődleges célja a 2009 óta létező brand megőrzése, a vendéglátóipari egység modernizálása, fejlesztése, hosszútávú működtetése.
Kilőtt a kávé ára 2024-ben
2024. december elején rekord szintre emelkedett a kávé ára a nemzetközi piacon. És az előrejelzések szerint 2025-ben tovább folytatódik a drágulás – a klímaváltozásnak köszönhetően.
Borfesztivál Újlakon
Csupán egy karnyújtásnyira Magyarországtól!
NAV-hír: kedvezőbb a borravaló adózása januártól
Januártól már nemcsak a vendégtől kapott borravaló adómentes, hanem az is, amelyet a vendéglátó egység üzemeltetője ad.
Tokaji és egri termelők nyerték a Magyar Bor Nagydíjat
A Magyar Borszakírók Körének toplistája minden évben 12 fehér- és 12 vörösbort tartalmaz, az MBK tagjai ezeknek a tételeknek a vakkóstolója során ítélik oda a Magyar Bor Nagydíjat fehérben és vörösben.
Újabb hely zárt be Budapesten
Végleg bezár a kultikus étterem.
Meghalt a magyar gasztronómia ismert alakja, a legendás étkezde lelke
A Klauzál tér szívében található Kádár Étkezde nemcsak egy étterem volt, hanem egy intézmény, amelynek lelke Orbán Sándor volt.
Interjú
Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.