Fantasztikus évet zárt a cég, amely huszonöt százalékkal tudta növelni bevételét 2021-hez képest – tájékoztatta a magazint Ivánácz Gábor tulajdonos, aki azt is elárulta, hogy a kiváló eredményben közrejátszott a profilbővítés. A vadakból és szabad tartásban nevelkedett jószágok tőkehúsából készített termékek gyártása és értékesítése mellett ugyanis a cég belépett a rendezvénygasztronómia világába: az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, van fogadókészség itthon is a prémium minőségű kolbászok, szalámik, sajtok, borok élményalapú kóstolására.
„A még magasabb vásárlói igények kielégítése érdekében új, nagyobb alapterületű üzlethelyiségre van szükségünk, ahol étkezni is lehet, és alkalmas nagy létszámú gasztrorendezvények lebonyolítására” – mondta el Ivánácz Gábor, hozzátéve: jelenleg is folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínek bérbeadóival.
Mindeközben az ügyfélkörük sem árvul el. Amíg folyamatban van az új hely keresése, a vásárlók a társaság jól ismert webshopjában szerezhetik be kedvenc termékeiket.
Ivánácz Gábor kiemelte: a cég filozófiáján továbbra sem hajlandó változtatni. A nemzeti parki környezetben, 4–10 év alatt felnövő, legeltetett haszonállatok és hazai nagyvadak tőkehúsából és belsőségeiből készülnek a Venison Gusto kolbászai, májasai, a sonkák, szalámik és bresaolák.
A teljes cikk ITT olvasható.
Rendezvénygasztronómiában bővít a Venison Gusto
Kinőtte Margit körúti üzletét a Venison Gusto, ezért a cég egy időre a világhálóra költözik. A webshop segítségével azonban továbbra is elérhetők a prémium minőségű szárazáruk és húskészítmények - írja a Gourmet Riporter.

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot
A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.

Időutazás a Folly Arborétumban
A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.