Rendezvénygasztronómiában bővít a Venison Gusto

Kinőtte Margit körúti üzletét a Venison Gusto, ezért a cég egy időre a világhálóra költözik. A webshop segítségével azonban továbbra is elérhetők a prémium minőségű szárazáruk és húskészítmények - írja a Gourmet Riporter.

Fantasztikus évet zárt a cég, amely huszonöt százalékkal tudta növelni bevételét 2021-hez képest – tájékoztatta a magazint Ivánácz Gábor tulajdonos, aki azt is elárulta, hogy a kiváló eredményben közrejátszott a profilbővítés. A vadakból és szabad tartásban nevelkedett jószágok tőkehúsából készített termékek gyártása és értékesítése mellett ugyanis a cég belépett a rendezvénygasztronómia világába: az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, van fogadókészség itthon is a prémium minőségű kolbászok, szalámik, sajtok, borok élményalapú kóstolására.



„A még magasabb vásárlói igények kielégítése érdekében új, nagyobb alapterületű üzlethelyiségre van szükségünk, ahol étkezni is lehet, és alkalmas nagy létszámú gasztrorendezvények lebonyolítására” – mondta el Ivánácz Gábor, hozzátéve: jelenleg is folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínek bérbeadóival.

Mindeközben az ügyfélkörük sem árvul el. Amíg folyamatban van az új hely keresése, a vásárlók a társaság jól ismert webshopjában szerezhetik be kedvenc termékeiket.

Ivánácz Gábor kiemelte: a cég filozófiáján továbbra sem hajlandó változtatni. A nemzeti parki környezetben, 4–10 év alatt felnövő, legeltetett haszonállatok és hazai nagyvadak tőkehúsából és belsőségeiből készülnek a Venison Gusto kolbászai, májasai, a sonkák, szalámik és bresaolák.

A teljes cikk ITT olvasható.


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.