Rendezvénygasztronómiában bővít a Venison Gusto

Kinőtte Margit körúti üzletét a Venison Gusto, ezért a cég egy időre a világhálóra költözik. A webshop segítségével azonban továbbra is elérhetők a prémium minőségű szárazáruk és húskészítmények - írja a Gourmet Riporter.

Fantasztikus évet zárt a cég, amely huszonöt százalékkal tudta növelni bevételét 2021-hez képest – tájékoztatta a magazint Ivánácz Gábor tulajdonos, aki azt is elárulta, hogy a kiváló eredményben közrejátszott a profilbővítés. A vadakból és szabad tartásban nevelkedett jószágok tőkehúsából készített termékek gyártása és értékesítése mellett ugyanis a cég belépett a rendezvénygasztronómia világába: az első tapasztalatok alapján úgy tűnik, van fogadókészség itthon is a prémium minőségű kolbászok, szalámik, sajtok, borok élményalapú kóstolására.



„A még magasabb vásárlói igények kielégítése érdekében új, nagyobb alapterületű üzlethelyiségre van szükségünk, ahol étkezni is lehet, és alkalmas nagy létszámú gasztrorendezvények lebonyolítására” – mondta el Ivánácz Gábor, hozzátéve: jelenleg is folynak a tárgyalások a lehetséges helyszínek bérbeadóival.

Mindeközben az ügyfélkörük sem árvul el. Amíg folyamatban van az új hely keresése, a vásárlók a társaság jól ismert webshopjában szerezhetik be kedvenc termékeiket.

Ivánácz Gábor kiemelte: a cég filozófiáján továbbra sem hajlandó változtatni. A nemzeti parki környezetben, 4–10 év alatt felnövő, legeltetett haszonállatok és hazai nagyvadak tőkehúsából és belsőségeiből készülnek a Venison Gusto kolbászai, májasai, a sonkák, szalámik és bresaolák.

A teljes cikk ITT olvasható.


Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal

Határokon átívelő ízek – két séf, három azonos alapanyaggal 

Gasztropárbaj a Michelin-csillagok árnyékában.
Növelte árbevételét a Zwack

Növelte árbevételét a Zwack 

A Zwack Unicum Nyrt. a 2024 április 1. és 2025 március 31. közötti 2024/2025-ös üzleti évben bruttó 38,788 milliárd forint árbevételt ért el.
Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől

Szőlő alapú gintermékek hazai szakemberektől 

Közel 430 millió forint támogatással valósította meg a fejlesztést.
Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában

Híres csehországi sörfőzdék a nagy elődök nyomában 

Több, mint négy százalékkal többet készítette tavaly, mint 2023-ban.
A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon

A Botaniq Bár és a Bibo is ott a Gourmet Fesztiválon 

Michelin-csillagos éttermek, népszerű street food helyek, borászatok, cukrászdák és kézműves finomságok egy helyen.
Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől

Jég veled – búcsú az idei cseresznyetermés jórészétől 

Idén luxuscikk lehet a cseresznye és az őszibarack is.
Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris

Piacformáló tranzakció a hazai gasztronómiában – mostantól a Chef Marketé a Culinaris 

A tranzakció értelmében a Culinaris Wholesale Kft. kereskedelmi tevékenységét teljes egészében a Chef Market Zrt. veszi át.
MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának

MVI-közgyűlés: ez évi programterv és elismerések a szakmának 

Május 14-én tartották a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) éves Közgyűlését a pesti Vigadó épületében található VígVarjú étteremben.
A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.