Starbucks: négy!

A Starbucks megnyitotta negyedik budapesti üzletét a Széna téren, a Margit körút 91. szám alatt. Az új, artisan stílusban kialakított kávéház 224 négyzetméteren, 84 ülőhellyel, otthonos környezetben várja a kávékedvelő közönséget.

A Westend, a Mammut és a Király utca után immár a Széna téren is élvezhetjük a Starbucks minőségi, fair trade kávékülönlegességeit, hűsítő italait és ízletes süteményeit. A Széna téri üzlet belső terét artisan stílusban alakították ki, amely az amerikai városi piacok ipari múltját idézi, az 1930-as évek modernizmusából véve ihletet. A kávézó hatalmas belső terét a falakon elhelyezett, kávétörténeteket ábrázoló képek, a kényelmes fotelek, perzsaszőnyegek teszik még otthonosabbá. A helységben a nagyobb társaságok hosszú asztalok köré gyűlve élvezhetik az együtt töltött időt és az elhivatott partnerek által készített finom italkülönlegességeket. Az új Starbucks üzlet ideális a munkahely/iskola és az otthon utáni úgynevezett „harmadik hely” szerepére, ahol a vendégek kellemesen, egy jó kávé mellett tölthetik el idejüket, pihenhetnek, olvashatnak, tanulhatnak vagy barátaikkal találkozhatnak, és részesei lehetnek az igazi Starbucks Élménynek.

Bár a Starbucks 2010 decemberében a Mammutban is nyitott egy üzletet, most a szomszédságban lévő Széna téri kávézóval azoknak is szeretne kedvezni, akik szívesebben fogyasztják el italukat a szabadban, a kávézó teraszán, akik kicsit bensőségesebb hangulatra vágynak egy baráttal folytatott beszélgetés során, vagy éppenséggel csak gyorsan beugranának az utcáról, hogy Starbucks italukkal folytassák is útjukat.

„Az új üzlet megnyitása napján több kávékóstolásra is sor kerül majd, ahol vendégeink kipróbálhatják többek között a legújabb szemes kávé különlegességünket, a Tanzániát is. Első 3 vásárlónkat pedig szeretnénk megajándékozni egy kuponfüzettel, amely 1 hónapon át minden nap 1 Tall ital elfogyasztására jogosítja fel a szerencséseket. Érdemes tehát betérni hozzánk!” – mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája.


Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.