Starbucks: négy!

A Starbucks megnyitotta negyedik budapesti üzletét a Széna téren, a Margit körút 91. szám alatt. Az új, artisan stílusban kialakított kávéház 224 négyzetméteren, 84 ülőhellyel, otthonos környezetben várja a kávékedvelő közönséget.

A Westend, a Mammut és a Király utca után immár a Széna téren is élvezhetjük a Starbucks minőségi, fair trade kávékülönlegességeit, hűsítő italait és ízletes süteményeit. A Széna téri üzlet belső terét artisan stílusban alakították ki, amely az amerikai városi piacok ipari múltját idézi, az 1930-as évek modernizmusából véve ihletet. A kávézó hatalmas belső terét a falakon elhelyezett, kávétörténeteket ábrázoló képek, a kényelmes fotelek, perzsaszőnyegek teszik még otthonosabbá. A helységben a nagyobb társaságok hosszú asztalok köré gyűlve élvezhetik az együtt töltött időt és az elhivatott partnerek által készített finom italkülönlegességeket. Az új Starbucks üzlet ideális a munkahely/iskola és az otthon utáni úgynevezett „harmadik hely” szerepére, ahol a vendégek kellemesen, egy jó kávé mellett tölthetik el idejüket, pihenhetnek, olvashatnak, tanulhatnak vagy barátaikkal találkozhatnak, és részesei lehetnek az igazi Starbucks Élménynek.

Bár a Starbucks 2010 decemberében a Mammutban is nyitott egy üzletet, most a szomszédságban lévő Széna téri kávézóval azoknak is szeretne kedvezni, akik szívesebben fogyasztják el italukat a szabadban, a kávézó teraszán, akik kicsit bensőségesebb hangulatra vágynak egy baráttal folytatott beszélgetés során, vagy éppenséggel csak gyorsan beugranának az utcáról, hogy Starbucks italukkal folytassák is útjukat.

„Az új üzlet megnyitása napján több kávékóstolásra is sor kerül majd, ahol vendégeink kipróbálhatják többek között a legújabb szemes kávé különlegességünket, a Tanzániát is. Első 3 vásárlónkat pedig szeretnénk megajándékozni egy kuponfüzettel, amely 1 hónapon át minden nap 1 Tall ital elfogyasztására jogosítja fel a szerencséseket. Érdemes tehát betérni hozzánk!” – mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája.


Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.
Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.