Starbucks: négy!

A Starbucks megnyitotta negyedik budapesti üzletét a Széna téren, a Margit körút 91. szám alatt. Az új, artisan stílusban kialakított kávéház 224 négyzetméteren, 84 ülőhellyel, otthonos környezetben várja a kávékedvelő közönséget.

A Westend, a Mammut és a Király utca után immár a Széna téren is élvezhetjük a Starbucks minőségi, fair trade kávékülönlegességeit, hűsítő italait és ízletes süteményeit. A Széna téri üzlet belső terét artisan stílusban alakították ki, amely az amerikai városi piacok ipari múltját idézi, az 1930-as évek modernizmusából véve ihletet. A kávézó hatalmas belső terét a falakon elhelyezett, kávétörténeteket ábrázoló képek, a kényelmes fotelek, perzsaszőnyegek teszik még otthonosabbá. A helységben a nagyobb társaságok hosszú asztalok köré gyűlve élvezhetik az együtt töltött időt és az elhivatott partnerek által készített finom italkülönlegességeket. Az új Starbucks üzlet ideális a munkahely/iskola és az otthon utáni úgynevezett „harmadik hely” szerepére, ahol a vendégek kellemesen, egy jó kávé mellett tölthetik el idejüket, pihenhetnek, olvashatnak, tanulhatnak vagy barátaikkal találkozhatnak, és részesei lehetnek az igazi Starbucks Élménynek.

Bár a Starbucks 2010 decemberében a Mammutban is nyitott egy üzletet, most a szomszédságban lévő Széna téri kávézóval azoknak is szeretne kedvezni, akik szívesebben fogyasztják el italukat a szabadban, a kávézó teraszán, akik kicsit bensőségesebb hangulatra vágynak egy baráttal folytatott beszélgetés során, vagy éppenséggel csak gyorsan beugranának az utcáról, hogy Starbucks italukkal folytassák is útjukat.

„Az új üzlet megnyitása napján több kávékóstolásra is sor kerül majd, ahol vendégeink kipróbálhatják többek között a legújabb szemes kávé különlegességünket, a Tanzániát is. Első 3 vásárlónkat pedig szeretnénk megajándékozni egy kuponfüzettel, amely 1 hónapon át minden nap 1 Tall ital elfogyasztására jogosítja fel a szerencséseket. Érdemes tehát betérni hozzánk!” – mondta el Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája.


Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál

Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál 

A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait

BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait 

A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka

Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka 

Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.
Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát

Űzött őz és társai - a Zazie fúziós elemeket rejtő vacsorával bővítette kínálatát 

Friss, laza és pimasz gasztronómia. Tavalyi nyitása óta ez jellemző a Bíró Dani vezette, Kopaszi-öböl partján nyitva lévő Zazie-ra.
Ki lett az ország legjobb felszolgálója?

Ki lett az ország legjobb felszolgálója? 

A Szakma Kiváló Tanulója Versenyen a győztes Kóródi Béla lett, a Mátészalkai Szakképzési Centrum Kállay Rudolf Szakképző Iskola diákja.
Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt

Nappal hagyományos, éjjel automata - jön az első, távfelügyelt kisbolt 

Tervek szerint már idén nyáron működnek az első távfelügyelt boltok Magyarországon.
Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon

Brad Pitt és Sting kedvenc borai Miskolcon 

Idén tovább bővül az Avasi Borangolás programkínálata.
Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben

Michelin-csillagos gasztroprogram a debreceni Nagyerdőben 

Ízkánaán, Palya Bea és júniusi erdőillat Debrecenben.
Megvannak a pizzafesztivál győztesei

Megvannak a pizzafesztivál győztesei 

A pizzafesztiválon Magyarország legjobb pizzériái és pizzakészítő mesterei versenyeztek egymással.
Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton

Megnyílt a Dobay Cukrászda és Pékség a BudaParton 

Harmadik cukrászdáját nyitotta a gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező VakVarjú Csoport Budapest egyik legmenőbb, legdinamikusabban fejlődő részén, a festői és egyben lazulós hangulatú BudaParton.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.