Az első osztályon utazók automatikusan a sztárséf fogásait kapják, de a turista osztály utasai is megrendelhetik már a foglalásnál, vagy ha ez nem jutott eszükbe, akkor az indulás előtt minimum két nappal. A rövid utakon ezért plusz 7 eurót, a közepeseken 10, a hosszabb utakon pedig 15 eurót kell fizetniük. Az ínyencek összesen tizenkét fogást kapnak, a komfort osztályon utazók pedig ötöt. A legnagyobb az érdeklődés azokon a hosszabb távú járatokon, amelyek Münchenből, Frankfurtból és Düsseldorfból indulnak. 2009 februárjától a Thomas Cook utasait is ellátják a prémium menüvel – mindenféle felár felszámítása nélkül. (www.ahgz.de)
Sztárséf fogásait kínálja a Condor
Együttműködési megállapodást kötött a Condor légitársaság a frankfurti Kamehmeha étteremmel, így az utasok Alan Ogden kreációi közül is választhatnak a repülőgépeken.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.