Tavaszi Gasztrohét - a METRO ismét beszáll

Az októberi Gasztrohét sikerén felbuzdulva  márciusban is gáláns ajándékot ad a METRO  a gasztronómia hazai rajongóinak.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írjál, a tavaszi gasztrofieszta március 13-19. között tart, regisztrálni és kuponokat letölteni pedig az előtte való héten, március 6-12-ig lehet.

A Gasztrohét az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A 2023. március 13-19-ig tartó Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek a tematikus kampányhoz csatlakozó több, mint félezer étteremben 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a kuponokat  levásárolhatják a kezdeményezést elindító METRO-ban. A Gasztrohéten beváltható kedvezménykuponokat 2023. március 6-12. között lehet letölteni a METRO oldaláról (kupon.metro.hu) regisztrációt követően.

 

A 13 hazai áruházzal rendelkező nagykereskedelmi cég az ágazatban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát. Az 5000 Ft-os kuponokat ezúttal is METRO-kártya nélkül igényelheti bárki, aki szívesen kalandozna a hazai gasztronómia berkeiben. A kampányhét jó alkalom a kedvenc étterem újbóli meglátogatására, de arra is, hogy a résztvevők tágítsák gasztronómiai látókörüket, és akár egy magasabb árkategóriájú vendéglátóhelyet is kipróbáljanak.

A szabályokról: 

Március 6-12. között: A kupon.metro.hu oldalról lehet válogatni a részt vevő vendéglátóhelyek között, és a választott vendéglátóhely kuponját név és e-mail cím megadásával lehet igényelni. Egy regisztrációval egy 5000 Ft értékű kupon igényelhető, amit e-mailen kap meg a résztvevő.

Március 13-19. között: 10.000 Ft feletti fogyasztásnál váltható be a kupon a választott vendéglátóhelyen. A szabad asztalokról látogatás előtt egyeztetni kell!

 

 

Forrás: METRO / Turizmus Online


Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait 

Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.
Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.
Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.