Az étlapon olyan további specialitások szerepelnek, mint a hideg eperkrémleves, a padlizsán raviolo, a sáfrányos rizottó tigrisrákkal, tőkehal vagy a Bécsi szelet.
A Gresham Étterem sütemény kínálata ugyancsak megújult. A főcukrász, Szűcs Árpád olyan minőségi édességekkel bővítette a választékot, mint a híres Dobos torta, a Rákóczi túrós, az olasz Cassata és az ellenállhatatlan Amalfi torta. A kitűnő minőségű thai vajkrémből készült ínycsiklandó desszert, a Mille Feuille szintén tökéletes választás, mely biztosan maradandó gasztronómiai élményt nyújt minden édességkedvelő számára. A Gresham Étterem új menükínálata és a megújult desszert választék 2014. április 18-tól elérhető.
A húsvéti ünnepek alkalmából a Four Seasons Hotel Gresham Palota egy egyedülálló, zenés ünnepi Brunch-al, valamint számos interaktív játékkal várja vendégeit. Április 20-án, 11:00 és 15:00 óra között olyan ételek kerülnek terítékre a Gresham Étteremben, mint a halleves articsókával és napszárított paradicsommal, füstölt lazac és pisztráng, egészben sült báránycomb, vagy kakukkfüves csirkemell filé olivával és vörösbor mártással. A kicsik egy egész délután tartó programsorozaton vehetnek részt, kipróbálhatják a tojás- és arcfestést, vagy versenybe szállhatnak a húsvéti tojásvadászaton.
Forrás: Vendég & Hotel