Tavaszi újdonságok a Four Seasons éttermének menüjén

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest Gresham Étterme kizárólag hazai, szezonális hozzávalókból készült fogásokkal köszönti az új évszakot. Legyen az egy igazi magyaros mangalica szűzpecsenye, paprikás csirke, vagy egy olaszos bárány lasagne, - a kínálatban mindkét nemzet legkedveltebb ételkülönlegességei sorakoznak fel Séf Leonardo Di Clemente által újragondolva.

Az étlapon olyan további specialitások szerepelnek, mint a hideg eperkrémleves, a padlizsán raviolo, a sáfrányos rizottó tigrisrákkal, tőkehal vagy a Bécsi szelet.

A Gresham Étterem sütemény kínálata ugyancsak megújult. A főcukrász, Szűcs Árpád olyan minőségi édességekkel bővítette a választékot, mint a híres Dobos torta, a Rákóczi túrós, az olasz Cassata és az ellenállhatatlan Amalfi torta. A kitűnő minőségű thai vajkrémből készült ínycsiklandó desszert, a Mille Feuille szintén tökéletes választás, mely biztosan maradandó gasztronómiai élményt nyújt minden édességkedvelő számára. A Gresham Étterem új menükínálata és a megújult desszert választék 2014. április 18-tól elérhető.

 A húsvéti ünnepek alkalmából a Four Seasons Hotel Gresham Palota egy egyedülálló, zenés ünnepi Brunch-al, valamint számos interaktív játékkal várja vendégeit. Április 20-án, 11:00 és 15:00 óra között olyan ételek kerülnek terítékre a Gresham Étteremben, mint a halleves articsókával és napszárított paradicsommal, füstölt lazac és pisztráng, egészben sült báránycomb, vagy kakukkfüves csirkemell filé olivával és vörösbor mártással. A kicsik egy egész délután tartó programsorozaton vehetnek részt, kipróbálhatják a tojás- és arcfestést, vagy versenybe szállhatnak a húsvéti tojásvadászaton.

Forrás: Vendég & Hotel


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.