TüTü Lébár és Kávé - egészséges és finom

Lehet egészséges, ami finom és lehet finom, ami egészséges. Üde színfolttal gazdagodott  2014 decemberében Újlipótváros. A hely család- gyerek- és állatbarát és még környezettudatos is.

A TüTü Lébár és Kávé egyfajta „egészségkocsma”, ahol szezonális zöldségek és gyümölcsök alkotják a palettát, lébe préselve, turmixolva, a legjobb formájukat hozva. Teljes egészében helyben, szem előtt, frissen készülnek a szivárvány juice-ok, mindenfajta mesterséges színezék, adalék és tartósítószerek nélkül. A kínálatot az évszak-, a piacok legjava és a kereslet alakítja. A TüTü ugyanis a zöldségeknél is jobban szereti a Vendégeit.

Lelkes szakértelemmel ajánlanak juice-t gyógyírként panaszra, avagy csupán élvezeti faktorként, de leginkább a kettőt egyben. Hitvallásuk a zölden gondolkodás és egészséges ökokörforgás. Ezek mentén újrahasznosított befőttesüvegekben kínálják a leveiket, amelyeket visszavárnak és „beforgatnak”. Hangsúlyosan család-, gyerek és állatbarát hely a TüTü, ahol mindenki megtalálja számításait. Apa megissza azt is, aminek létezésről sem tudott, a gyerekről kiderül, hogy lében csípi a brokkolit, Anya csak ámul, ahogy a család „zöldül”, míg a házi kedvenc pitizik a zöldbúzafű kipréselt rostjáért.

Fiatalok zuhannak be buli/suli előtt majd után macskajajt űzni, sportolók a napi protein és vitaminadagért, idősebbek stampedlivel, piruláik helyett, míg a párok két szívószállal, mert egy TüTü sohasem elég… Villámgyors kedvencekké vált a saját nevelésű zöldbúzafű és almából készült zöld shot, a „vulkán” névre keresztelt gránátalmás rózsaszín juice vagy a  centes pohárból kínált „folyékony flódni”… Nem lehet a TüTüben nem mosolyogni.

Forrás: Vendég & Hotel


Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.
Legjobbak közt a magyar speciality kávé

Legjobbak közt a magyar speciality kávé  

A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.
Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben  

A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében

Fagylaltozók, strandbüfék a nyári ellenőrzések célkeresztjében 

Országos ellenőrzés lesz a főszezonban bizonyos vendéglátóhelyeken.
Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait

Átadták a Gyulai Pálinkafesztivál versenydíjait 

Az idei pálinkafesztiválon az év gyümölcse a cseresznye, így külön kategóriaként bírálta a szakmai zsűri a cseresznyepálinkával töltött 27 bonbont.
Nyári ízek újrahangolva  – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján

Nyári ízek újrahangolva – a Kozmo Hotel új szezonális étlapján 

Feith Attila executive séf vezetésével a szálloda nyári étlapja idén is ízutazásra hívja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.