TüTü Lébár és Kávé - egészséges és finom

Lehet egészséges, ami finom és lehet finom, ami egészséges. Üde színfolttal gazdagodott  2014 decemberében Újlipótváros. A hely család- gyerek- és állatbarát és még környezettudatos is.

A TüTü Lébár és Kávé egyfajta „egészségkocsma”, ahol szezonális zöldségek és gyümölcsök alkotják a palettát, lébe préselve, turmixolva, a legjobb formájukat hozva. Teljes egészében helyben, szem előtt, frissen készülnek a szivárvány juice-ok, mindenfajta mesterséges színezék, adalék és tartósítószerek nélkül. A kínálatot az évszak-, a piacok legjava és a kereslet alakítja. A TüTü ugyanis a zöldségeknél is jobban szereti a Vendégeit.

Lelkes szakértelemmel ajánlanak juice-t gyógyírként panaszra, avagy csupán élvezeti faktorként, de leginkább a kettőt egyben. Hitvallásuk a zölden gondolkodás és egészséges ökokörforgás. Ezek mentén újrahasznosított befőttesüvegekben kínálják a leveiket, amelyeket visszavárnak és „beforgatnak”. Hangsúlyosan család-, gyerek és állatbarát hely a TüTü, ahol mindenki megtalálja számításait. Apa megissza azt is, aminek létezésről sem tudott, a gyerekről kiderül, hogy lében csípi a brokkolit, Anya csak ámul, ahogy a család „zöldül”, míg a házi kedvenc pitizik a zöldbúzafű kipréselt rostjáért.

Fiatalok zuhannak be buli/suli előtt majd után macskajajt űzni, sportolók a napi protein és vitaminadagért, idősebbek stampedlivel, piruláik helyett, míg a párok két szívószállal, mert egy TüTü sohasem elég… Villámgyors kedvencekké vált a saját nevelésű zöldbúzafű és almából készült zöld shot, a „vulkán” névre keresztelt gránátalmás rózsaszín juice vagy a  centes pohárból kínált „folyékony flódni”… Nem lehet a TüTüben nem mosolyogni.

Forrás: Vendég & Hotel


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.