Stephan Interthal, a szálloda igazgatója az új séf érkezése kapcsán elmondta:
Pétert magas szintű, értékes nemzetközi gasztronómiai tapasztalata, a vendéglátás iránti szenvedélye, valamint kreativitása és innovatív szemlélete kiválóan alkalmassá teszi szállodánk konyhai csapatának vezetésére. Folyamatosan fejlesztette vezetői képességeit mióta csatlakozott hozzánk, és biztosak vagyunk abban, hogy ebben a kulcsszerepben kiválóan helyt fog állni és még magasabb szintre emeli szállodánk gasztronómiai kínálatát
Fotó: Kempinski Hotel
Bárdos Péter Budapesten végezte szakmai tanulmányait, 2001-ben kezdte karrierjét Commis Chef pozícióban a Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapestben. Egy év elteltével csatlakozott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest csapatához, mint Demi Chef de Partie.
Nemzetközi karrierje 2007-ben indult, amikor Európa egyik legnagyobb konferenciaszállodájában, a Hilton London Metropole-ban kezdett dolgozni. A hotel 1100 szobával, 35 bankett-teremmel és három bálteremmel rendelkezik, ahol alkalmanként egyszerre akár 3000 vendégnek is tányérszervizt tudtak nyújtani. A 13 év alatt, amelyet ott töltött, Péter lépésről lépésre haladt feljebb a ranglétrán, egészen Bankett Konyha Chef de Cuisine / Senior Sous Chef pozícióig.
2020-ban Dubajba költözött, ahol a Hilton Dubai Palm Jumeirah nyitás előtti Head Chefje lett a bevezetés időszaka alatt. A hotelen belül négy franchise rendszerben működő gasztronómia egységet (CLAW BBQ, Trader Vic's Tahitian Village, McGettigan’s Factory – The Palm és Jones the Grocer) is megnyitott.
2021 végén visszatért Magyarországra és a budapesti Kempinskiben Executive Sous Chef pozícióban dolgozott. Szenvedélyes séf, aki keresi az innovatív megoldásokat és folyamatosan feszegeti kreativitásának határait. Magyar anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul. Ha éppen nem a konyhában van, szívesen utazik családjával és fedezi fel a kevésbé ismert helyeket és ételeket.