Új HR igazgató a METRO-nál

Szakmai pályafutását a székesfehérvári Philips-nél kezdte képzési specialistaként.Majd egy zöldmezős beruházás keretében felfutó autóipari beszállító cégnél lett HR vezető, ahol a távol-keleti kultúrával is megismerkedett. 2004-ben csatlakozott a több telephelyes Eurest Étteremüzemeltető Kft -hez, ahol 2017-ig vezette a HR területet mint HR manager, majd gyermeke születése után mint HR igazgató. Az itt eltöltött 14 év alatt folyamatosan fejlesztette a cég HR gyakorlatát. Különösen büszke arra, hogy munkatársaival együtt sikerült egy sokszínű és befogadó munkahelyi kultúrát kialakítani, amelyet azóta is minden munkahelyén szívügyének tekint.

2017-ben szakmai kihívások után kutatva került a Vodafone SSC európai képzési-fejlesztési csapatához, ahol regionális vezetőként a szakterületet érintő digitális transzformációs folyamatokat is menedzselte. Ezen idő alatt sikerült megismernie a cég működését, gyakorlatra tett szert virtuális csapatok vezetésében, melynek nagy hasznát a pandémia kapcsán tapasztalta meg. Így nem érte váratlanul, hogy 2020 májusában egy virtuális onboarding és betanulás keretében csatlakozott a METRO Áruházak Kft. fejlesztési csapatához.

Az elmúlt egy évben megújították a belső kommunikációs rendszert – METROFON mobil applikáció segítségével elérik a kékgalléros munkatársakat is, s most épp virtuális futóversenyt és  Foci VB totót szerveznek. A belső képzések száma és igénybevétele az online-osításnak köszönhetően megduplázódott, beindultak a céges kultúraváltást támogató Lunch&Learn foglalkozások is.

Kaszás Helga  június 1-jétől  nőként  elsőként vette át a már több, mint két éve betöltetlenül álló HR igazgatói pozíciót. Munkájában összhangban jelenik meg a Corporate iránymutatás, best practice valamint a helyi igazgatóság támogatása a fenntartható üzletmenet irányában.

 

Forrás: HRPWR


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.