Új HR igazgató a METRO-nál

Szakmai pályafutását a székesfehérvári Philips-nél kezdte képzési specialistaként.Majd egy zöldmezős beruházás keretében felfutó autóipari beszállító cégnél lett HR vezető, ahol a távol-keleti kultúrával is megismerkedett. 2004-ben csatlakozott a több telephelyes Eurest Étteremüzemeltető Kft -hez, ahol 2017-ig vezette a HR területet mint HR manager, majd gyermeke születése után mint HR igazgató. Az itt eltöltött 14 év alatt folyamatosan fejlesztette a cég HR gyakorlatát. Különösen büszke arra, hogy munkatársaival együtt sikerült egy sokszínű és befogadó munkahelyi kultúrát kialakítani, amelyet azóta is minden munkahelyén szívügyének tekint.

2017-ben szakmai kihívások után kutatva került a Vodafone SSC európai képzési-fejlesztési csapatához, ahol regionális vezetőként a szakterületet érintő digitális transzformációs folyamatokat is menedzselte. Ezen idő alatt sikerült megismernie a cég működését, gyakorlatra tett szert virtuális csapatok vezetésében, melynek nagy hasznát a pandémia kapcsán tapasztalta meg. Így nem érte váratlanul, hogy 2020 májusában egy virtuális onboarding és betanulás keretében csatlakozott a METRO Áruházak Kft. fejlesztési csapatához.

Az elmúlt egy évben megújították a belső kommunikációs rendszert – METROFON mobil applikáció segítségével elérik a kékgalléros munkatársakat is, s most épp virtuális futóversenyt és  Foci VB totót szerveznek. A belső képzések száma és igénybevétele az online-osításnak köszönhetően megduplázódott, beindultak a céges kultúraváltást támogató Lunch&Learn foglalkozások is.

Kaszás Helga  június 1-jétől  nőként  elsőként vette át a már több, mint két éve betöltetlenül álló HR igazgatói pozíciót. Munkájában összhangban jelenik meg a Corporate iránymutatás, best practice valamint a helyi igazgatóság támogatása a fenntartható üzletmenet irányában.

 

Forrás: HRPWR


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.