A Kempinski Corvinus munkatársai egy évvel ezelőtt egy indiai cég által rendelt eseményen találkoztak Dhanpal Singh Negivel, aki akkor vendégszakácsként működött közre az ügyfél megbízásából. A közös munka olyannyira sikeres volt, hogy a szálloda meghívta az indiai szakácsot, hogy csatlakozzon a budapesti csapathoz állandó munkatársként. Dhanpal Singh Negi Indiában született. Számos szállodában dolgozott korábban, valamint indiai gasztronómiai fesztiválokat szervezett Srí Lankán és Olaszországban. A Kempinski Hotel Corvinus az elmúlt években számtalan indiai rendezvény lebonyolítására kapott megbízást.
Az indiai megrendelők speciális igényeit figyelembe véve a hotel bankett ajánlataiban széles választékban szerepelnek vegetáriánus ételek és a hagyományos édes tea. India-specialistaként, a hotel számára mindenképpen autentikusságot ígér egy született indiai séf közreműködése az esküvői és partiajánlatok kidolgozásában. A szálloda főszakácsa jelentős szerepet szán Dhanpal Singh Neginek, mind a hotel bankettszintjén - a Ten Roomsban -, tartott rendezvényeken, mind azokon a catering eseményeken, amelyekkel a The Kitchen Caterst bízzák meg. Dhanpal együtt dolgozik a szálloda reggeliztető szakácsaival is, egyik feladata az ázsiai büfésarok ajánlatának gazdagítása.
Forrás: Turizmus Online