Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Megannyi fáradságos munka, kitartás, kiváló alapanyag, minőség az ország keleti szegletében. Mindez jól mutatja magas színvonalú szakmai munkájukat, a helyi termékek és az elkötelezett prémium minőségű alapanyagok felhasználását.

A tiszalöki Horgonyzó Kisvendéglő a napokban barátok, üzleti partnerek, vendégek körében ünnepelte meg harmadik Michelin ajánlását.

Az örömünnepre szervezett borvacsorán a helyi alapanyagokból készített fantasztikus ételsorhoz, kitűnő borokat párosítottak. Családias, meghitt, izgalmas volt. Illatok, ízkavalkádja az előételtől egészen a desszertekig. A családi vállalkozás évek óta azon dolgozik a legénységgel, hogy az ízek valóban élmény legyen mindenki számára és visszacsalogassa az ínyenceket.

 „Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egy nagyon erős és összetartó család áll mögöttünk”

- mondta el Kecskés Andi, a hely vezetője.


Fotó: Horgonyzó étterem

Az éttermet férjemmel közösen irányítjuk, kezdetekor mondhatni a család apraja nagyja a Horgonyzó tájékán dolgozott. Két fiúnk felszolgált, édesanyám sütötte a bucikat, a Híres Reszegi Kürtőskalácsot, apukám a szállítói feladatokat látta el. Pataky Peti barátunk pedig az első perctől kezdve szakmai iránytűként segítette munkánkat. A megye egyetlen ajánlott éttermeként nagyon büszkék vagyunk, hogy jó pár éve a Michelin is meglátja bennünk azt az értéket, amelyet képviselünk az ország keleti szegletében. A friss, minőségi nyersanyagok sokat hozzátesznek az ételekhez. A helyi termelők,borászok és partnereink támogatásával olyan élményt tudunk nyújtani, amely a nemzetközi figyelmet is felkeltette. 

- fejezte be gondolatát az est háziasszonya.

 


Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.