Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Megannyi fáradságos munka, kitartás, kiváló alapanyag, minőség az ország keleti szegletében. Mindez jól mutatja magas színvonalú szakmai munkájukat, a helyi termékek és az elkötelezett prémium minőségű alapanyagok felhasználását.

A tiszalöki Horgonyzó Kisvendéglő a napokban barátok, üzleti partnerek, vendégek körében ünnepelte meg harmadik Michelin ajánlását.

Az örömünnepre szervezett borvacsorán a helyi alapanyagokból készített fantasztikus ételsorhoz, kitűnő borokat párosítottak. Családias, meghitt, izgalmas volt. Illatok, ízkavalkádja az előételtől egészen a desszertekig. A családi vállalkozás évek óta azon dolgozik a legénységgel, hogy az ízek valóban élmény legyen mindenki számára és visszacsalogassa az ínyenceket.

 „Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen egy nagyon erős és összetartó család áll mögöttünk”

- mondta el Kecskés Andi, a hely vezetője.


Fotó: Horgonyzó étterem

Az éttermet férjemmel közösen irányítjuk, kezdetekor mondhatni a család apraja nagyja a Horgonyzó tájékán dolgozott. Két fiúnk felszolgált, édesanyám sütötte a bucikat, a Híres Reszegi Kürtőskalácsot, apukám a szállítói feladatokat látta el. Pataky Peti barátunk pedig az első perctől kezdve szakmai iránytűként segítette munkánkat. A megye egyetlen ajánlott éttermeként nagyon büszkék vagyunk, hogy jó pár éve a Michelin is meglátja bennünk azt az értéket, amelyet képviselünk az ország keleti szegletében. A friss, minőségi nyersanyagok sokat hozzátesznek az ételekhez. A helyi termelők,borászok és partnereink támogatásával olyan élményt tudunk nyújtani, amely a nemzetközi figyelmet is felkeltette. 

- fejezte be gondolatát az est háziasszonya.

 


Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Új korszak a siófoki menzán

Új korszak a siófoki menzán 

Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást?

Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást? 

A Kisfaludy Program tájékoztatása szerint az üzletenkénti 3 millió forintos forrásra a pályázatra jogosult italüzletek mintegy 80 százaléka jelentkezett.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.