SVÉT cikkek
Ciberézés, öregítés és Szatmár "fekete aranya" Tatán
Bemutatják Szabolcs-Szatmár Bereg gazdag ízvilágát.
Nagy SVÉT találkozó Tatán
Összesen 35 étterem, 20 borászat, több kézműves termelő és termelői közösség lesz jelen.
A SVÉT csapata ezzel a Michelin-ajánlásos étteremmel bővült
Csatlakozott a minőségi vidéki vendéglátóhelyeket tömörítő SVÉT közösségéhez a Tokaj-hegyaljai Bobajka Étterem & Kávézó.
Hétvégén SVÉT!
A házigazdaként résztvevő, hazai első vidéki, két Michelin csillagos étterem a tatai Platán Gourmet Étterem mellett, az ország minden tájáról érkeznek a SVÉT tagéttermei, melyek közül szintén többen kaptak elismerést, díjazást.
SVÉT rendezvény Mosonmagyórváron
Augusztus 8-án élettel töltik meg Mosonmagyaróvár egyik legrégebbi emblematikus területét, a főhercegi malom udvarát.
Vendéglátós? Most barista lehet!
Itt az MTÜ és a SVÉT közös kávéismereti képzés-sorozata.
Téli zöldségek a SVÉT-en
Február 22-én a szigetmonostori Rosinante Fogadóban elstartolt a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) idei első rendezvénye.
Gyermekvédelem és vendéglátás – országos program
Mosolyt fakaszt néven országos program indul a gyermekvédelem rendszerében lévő fiatalok és a vendéglátás összekötésére.
A reggelit népszerűsíti az idei SVÉT
Egyre stílusosabb a vidéki éttermiség. Palkonyán idén is megrendezik a húsvéti gasztrofesztivált.
HúSVÉT(utó) Palkonyán
A Hú!SVÉT+7 nevű rendezvénnyel startol el a Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT) éve az ünnepet követő hétvégén (április 2-3)