Újabb Gordon Ramsay érdekeltség zár be

Bezár a Fokvárosban üzemelő Maze Cape Town, miután az étteremnek helyet adó Only & Only Resort tuajdonosa befejezte együttműködését a Gordon Ramsay Holdinggal(GRH).

A One & Only Resorts szóvivője megerősítette, hogy Gordon Ramsay Holdings Limited szerepvállalása megszűnik az One & Only Cape Town esetében.

Ennek eredményeképpen, az étterem a One & Only Cape Town nem használja többé a "Maze" márkanevet, de az étterem természetesen továbbra is várja vendégeit.

"Az alkalmazottak továbbra is a One & Only Cape Town csapatát erősítitk, őket nem érinti a változás - mondta a szóvivő."

A GRH szóvivője elmondta, hogy a Holding pusztán tanácsadói szerepet töltött be a fokvárosi hotel, illetve az étterem esetében, és bár tudomásuk volt a szálloda nehézségeiről, bizonyos mértékig meglepte őket az egyoldalú döntés.

"A Maze nagyon jól teljesítő márka az Egyesült Királyságban, és szerte a világon - tette hozzá a szóvivő.

A One & Only Cape Town tavaly áprilisban nyitotta meg kapuit a 131 szobás szálloda és étterem egyidőbem az első afrikai Nobuval.

Utóbbi működését természetesen semmilyen szempontból sem befolyásolják a történtek.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.