Az esemény már harmadik alkalommal hozza össze a Stílusos Vidéki Szállodák (SVSZ) legjobb reggeli fogásait, amelyek a hagyomány és az innováció tökéletes egyensúlyát képviselik.

Fotó: SVÉT
A program egy igazi gasztrokaland,
ahol a vendégek féltve őrzött házi receptek alapján készült különlegességeket kóstolhatnak, és egy napra belemerülhetnek a vidéki elegancia világába: ropogós friss péksütemények, mangalica hot-dog, lyoni hagyma, mézes mustár, paprika salsa, harcsa töpörtyű, marinált zöldségek, tökmagolajos babsaláta, hajdina, szóládi kovászos kenyér, füstös padlizsánkrém, shakshuka, kacsamáj paté, kalács, lilahagyma lekvár, füge, erdei gomba pástétom, gomba jus, angolzeller és citrom, zakuszka, pástétom szopós malacból, savanyított spárga, fehérspárga velouté, cserháti szarvas ragu, gombák, burgonya rolád, zöldspárga, eper-rebarbara pite, fahéjas csiga, churros házi csokiszósszal, hideg túrógombóc, friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor várják a látogatókat.

Fotó: SVÉT
2025. május elsején a Babérliget kúria házigazdái, Dóri és Vili egész napos programokkal várják a vendégeket.
A szervezők kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medence parti pezsgő valamint fröccs bárral is készülnek. A helyszín kutyabarát, és a Kosbor Panzió kutyamenüvel és saját készítésű kutyakeksszel is készül a négylábú vendégeknek.