Utolsó vacsora, Sitt és most jön a Dekonstrukció program

Az Onyx Étteremről van szó, ha valaki még nem jött volna rá a cím alapján. És abban is segítünk, hogy mit jelent a dekonstrukció az értelmezésükben.

Miután a tulajdonosok 2020. novemberében a két Michelin-csillaggal kitüntetett konyha csapatával, és néhány, szűk körben meghívott médiaképviselővel, valamint civilekkel együtt, tökéletes egyetértésben elkezdték szétverni az exkluzív hely belső berendezését Utolsó Vacsora címen, majd most májusban egy Sitt elnevezésű Street fine dining eseményt is tartottak a szabadtérben, amelynek során megünnepelték, hogy totál lebontották immár az éttermet, ezután most meghirdetik Dekonstrukció vacsora című programjukat.

Átalakulásuk ugyanis, mint írják hozzánk eljuttatott közleményükben, újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezen alkalomból négy estére megnyitják a korábban fine dining helyként működő éttermet. Ez alkalmakkal, mint ígérik, bepillantást engednek a hozzájuk érkezőknek alkotó közösségük eddig végzett munkájába.

A falak után elemeire bontották a menüsorukat, újraértelmezték, és azt mutatják most be a nagyérdeműnek. Aki tehát részt vesz e jelentős, és soha többé meg nem ismételhető, ámde most négyszer is lezajló programon, az találkozhat az Onyx múltjával, jelenével és jövőjével egyszerre.

Amúgy a dekonstrukció szó értelmezése, ha valaki nem ismerné: lebontás, elemekre szedés.

A hétfogásos programról minden további info az étterem honlapján megtudható.

Forrás: Onyx / Turizmus Online


Csődöt jelentett a Hooters

Csődöt jelentett a Hooters 

A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.