Utolsó vacsora, Sitt és most jön a Dekonstrukció program

Az Onyx Étteremről van szó, ha valaki még nem jött volna rá a cím alapján. És abban is segítünk, hogy mit jelent a dekonstrukció az értelmezésükben.

Miután a tulajdonosok 2020. novemberében a két Michelin-csillaggal kitüntetett konyha csapatával, és néhány, szűk körben meghívott médiaképviselővel, valamint civilekkel együtt, tökéletes egyetértésben elkezdték szétverni az exkluzív hely belső berendezését Utolsó Vacsora címen, majd most májusban egy Sitt elnevezésű Street fine dining eseményt is tartottak a szabadtérben, amelynek során megünnepelték, hogy totál lebontották immár az éttermet, ezután most meghirdetik Dekonstrukció vacsora című programjukat.

Átalakulásuk ugyanis, mint írják hozzánk eljuttatott közleményükben, újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezen alkalomból négy estére megnyitják a korábban fine dining helyként működő éttermet. Ez alkalmakkal, mint ígérik, bepillantást engednek a hozzájuk érkezőknek alkotó közösségük eddig végzett munkájába.

A falak után elemeire bontották a menüsorukat, újraértelmezték, és azt mutatják most be a nagyérdeműnek. Aki tehát részt vesz e jelentős, és soha többé meg nem ismételhető, ámde most négyszer is lezajló programon, az találkozhat az Onyx múltjával, jelenével és jövőjével egyszerre.

Amúgy a dekonstrukció szó értelmezése, ha valaki nem ismerné: lebontás, elemekre szedés.

A hétfogásos programról minden további info az étterem honlapján megtudható.

Forrás: Onyx / Turizmus Online


Jammertal: Olyan termékhez nem adjuk a nevünket, amelyet mi magunk nem vennénk meg

Jammertal: Olyan termékhez nem adjuk a nevünket, amelyet mi magunk nem vennénk meg 

A Jammertal Borbirtok nem csak magát helyezte fel az elit vörösborok világtérképére, hanem a Villányi borvidék terroirját is - erről is beszélgetünk Varjas Sarolta Judittal, a Borbirtok alapító-társtulajdonosával.
Teltház a Nivegy-völgyi Borpikniken

Teltház a Nivegy-völgyi Borpikniken 

A kétszáz főben maximalizált rendezvényre már elővételben elfogytak a belépőjegyek.
Eldőlhet a Vár-béli patinás cukrászdák sorsa

Eldőlhet a Vár-béli patinás cukrászdák sorsa 

 A Ruszwurm és a Korona Cukrászda helyzetének rendezése visszafordíthatatlan, azonban az új polgármester két lehetséges megoldást ajánlott.
Az erdő csirkéje lesz 2025-ben az év gombája

Az erdő csirkéje lesz 2025-ben az év gombája 

Az internetes szavazás eredményeként jövőre az Év Gombája a kevéssé ismert sárga gévagomba (Laetiporus sulphureus) lesz, amely sokféleképpen felhasználható.
Indul a magyar csapat a szingapúri világdöntőre

Indul a magyar csapat a szingapúri világdöntőre 

A versenyen a világ legjobb szakácsai találkoznak.
Hódít az új szupergabonából készült likőr

Hódít az új szupergabonából készült likőr 

Igazán különleges gabona a cirok, mert amellett, hogy tápláló, a termesztése rendkívül környezetbarát.
Összeállt a Gasztrohegy színes menüje

Összeállt a Gasztrohegy színes menüje 

Idén minden eddiginél több, 13 helyszín csatlakozott, így a fő helyszínek mellett még több kiegészítő helyszín és program biztosítja, hogy egy percre se unatkozzunk ezen a hétvégén.
Mikor érkezik Richard Gere a villányi Gere-birtokra?

Mikor érkezik Richard Gere a villányi Gere-birtokra? 

Richard Gere filmszínész, bár már 75 éves, de a visszavonulás nem szerepel a tervei közt, ma is aktív. A Gere-birtokot a család hetedik generációs tagjaként vezető Gere Andreával arról is beszélgetünk, hogy jó lenne egyszer meghívni hozzájuk a világsztárt.
Ezek a legnagyobb kávéfogyasztó országok az EU-ban

Ezek a legnagyobb kávéfogyasztó országok az EU-ban 

A teljes termelés meghaladta a 2 millió tonnát.
Szamár carpacciót és szarvasgerincet is kóstolhat a zarándoklaton

Szamár carpacciót és szarvasgerincet is kóstolhat a zarándoklaton 

Az év utolsó zarándoklatán az ősi erdők titkos ízei kerülnek az asztalra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.