Utolsó vacsora, Sitt és most jön a Dekonstrukció program

Az Onyx Étteremről van szó, ha valaki még nem jött volna rá a cím alapján. És abban is segítünk, hogy mit jelent a dekonstrukció az értelmezésükben.

Miután a tulajdonosok 2020. novemberében a két Michelin-csillaggal kitüntetett konyha csapatával, és néhány, szűk körben meghívott médiaképviselővel, valamint civilekkel együtt, tökéletes egyetértésben elkezdték szétverni az exkluzív hely belső berendezését Utolsó Vacsora címen, majd most májusban egy Sitt elnevezésű Street fine dining eseményt is tartottak a szabadtérben, amelynek során megünnepelték, hogy totál lebontották immár az éttermet, ezután most meghirdetik Dekonstrukció vacsora című programjukat.

Átalakulásuk ugyanis, mint írják hozzánk eljuttatott közleményükben, újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, és ezen alkalomból négy estére megnyitják a korábban fine dining helyként működő éttermet. Ez alkalmakkal, mint ígérik, bepillantást engednek a hozzájuk érkezőknek alkotó közösségük eddig végzett munkájába.

A falak után elemeire bontották a menüsorukat, újraértelmezték, és azt mutatják most be a nagyérdeműnek. Aki tehát részt vesz e jelentős, és soha többé meg nem ismételhető, ámde most négyszer is lezajló programon, az találkozhat az Onyx múltjával, jelenével és jövőjével egyszerre.

Amúgy a dekonstrukció szó értelmezése, ha valaki nem ismerné: lebontás, elemekre szedés.

A hétfogásos programról minden további info az étterem honlapján megtudható.

Forrás: Onyx / Turizmus Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.