Üzemeltetőt keres a MOME kantinja

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) nyílt pályázatot hirdet a Zugligeti úti Campus területén található konyha, étterem és büfé üzemeltetésére, 3 éves időtartamra. 

A MOME Campusa 2019 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a hallgatók előtt. Olyan reprezentatív, XXI. századi épületegyüttes jött létre, amely kreatív munkára ösztönöz és élő kapcsolatot teremt az intézmény és az őt körülvevő kisvárosias karakterű környék között. A MOME célja, hogy az újonnan kialakított Campus ne csupán a magyar művészeti képzés modern helyszíneként, hanem kortárs, dinamikus és kreatív találkozóhelyként is funkcionáljon, ahol az Egyetem közönsége, a MOME partnerei és a külső vendégek integrációja ugyancsak megtörténhet. 

Most olyan partnert keresnek pályáztatás útján meglévő vendéglátó egységei üzemeltetésére, aki azonosulni tud a MOME értékeivel. Kiemelten fontos elvárás, hogy az elérhető árszínvonalú, változatos, minőségi gasztronómiai tartalom magas vendégközpontúsággal párosuljon. A leendő üzemeltető hosszútávon fenntartható gasztronómiai szolgáltatást alakítson ki úgy, hogy az gazdaságilag megtérülő és hosszú távon fejlődőképesen üzemeltethető vállalkozást jelentsen és a ma már megkerülhetetlen környezettudatos szemlélet is legyen sajátja.

A leendő partner nem csak a szigorúan vett egyetemi kantin szolgáltatás biztosításáért lesz felelős, hanem lehetőséget kap az ehhez tartozó bár-rész, illetve a MOME Two épületében található kávézó és az épületekben elhelyezett étel és ital automaták üzemeltetésére is.

Minden további információ: ITT

Forrás: MOME


Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.