Üzemeltetőt keres a MOME kantinja

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) nyílt pályázatot hirdet a Zugligeti úti Campus területén található konyha, étterem és büfé üzemeltetésére, 3 éves időtartamra. 

A MOME Campusa 2019 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a hallgatók előtt. Olyan reprezentatív, XXI. századi épületegyüttes jött létre, amely kreatív munkára ösztönöz és élő kapcsolatot teremt az intézmény és az őt körülvevő kisvárosias karakterű környék között. A MOME célja, hogy az újonnan kialakított Campus ne csupán a magyar művészeti képzés modern helyszíneként, hanem kortárs, dinamikus és kreatív találkozóhelyként is funkcionáljon, ahol az Egyetem közönsége, a MOME partnerei és a külső vendégek integrációja ugyancsak megtörténhet. 

Most olyan partnert keresnek pályáztatás útján meglévő vendéglátó egységei üzemeltetésére, aki azonosulni tud a MOME értékeivel. Kiemelten fontos elvárás, hogy az elérhető árszínvonalú, változatos, minőségi gasztronómiai tartalom magas vendégközpontúsággal párosuljon. A leendő üzemeltető hosszútávon fenntartható gasztronómiai szolgáltatást alakítson ki úgy, hogy az gazdaságilag megtérülő és hosszú távon fejlődőképesen üzemeltethető vállalkozást jelentsen és a ma már megkerülhetetlen környezettudatos szemlélet is legyen sajátja.

A leendő partner nem csak a szigorúan vett egyetemi kantin szolgáltatás biztosításáért lesz felelős, hanem lehetőséget kap az ehhez tartozó bár-rész, illetve a MOME Two épületében található kávézó és az épületekben elhelyezett étel és ital automaták üzemeltetésére is.

Minden további információ: ITT

Forrás: MOME


Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?