Üzemeltetőt keres a MOME kantinja

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) nyílt pályázatot hirdet a Zugligeti úti Campus területén található konyha, étterem és büfé üzemeltetésére, 3 éves időtartamra. 

A MOME Campusa 2019 szeptemberében nyitotta meg a kapuit a hallgatók előtt. Olyan reprezentatív, XXI. századi épületegyüttes jött létre, amely kreatív munkára ösztönöz és élő kapcsolatot teremt az intézmény és az őt körülvevő kisvárosias karakterű környék között. A MOME célja, hogy az újonnan kialakított Campus ne csupán a magyar művészeti képzés modern helyszíneként, hanem kortárs, dinamikus és kreatív találkozóhelyként is funkcionáljon, ahol az Egyetem közönsége, a MOME partnerei és a külső vendégek integrációja ugyancsak megtörténhet. 

Most olyan partnert keresnek pályáztatás útján meglévő vendéglátó egységei üzemeltetésére, aki azonosulni tud a MOME értékeivel. Kiemelten fontos elvárás, hogy az elérhető árszínvonalú, változatos, minőségi gasztronómiai tartalom magas vendégközpontúsággal párosuljon. A leendő üzemeltető hosszútávon fenntartható gasztronómiai szolgáltatást alakítson ki úgy, hogy az gazdaságilag megtérülő és hosszú távon fejlődőképesen üzemeltethető vállalkozást jelentsen és a ma már megkerülhetetlen környezettudatos szemlélet is legyen sajátja.

A leendő partner nem csak a szigorúan vett egyetemi kantin szolgáltatás biztosításáért lesz felelős, hanem lehetőséget kap az ehhez tartozó bár-rész, illetve a MOME Two épületében található kávézó és az épületekben elhelyezett étel és ital automaták üzemeltetésére is.

Minden további információ: ITT

Forrás: MOME


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.