Viszkis burgerrel promózik a Zing

A sajtburesz-hullám után a Viszkis-filmére is felül a Zing, közben az első franchise egységet is megnyitották.

A Kenderesi-féle sajtburesz után újra mémérzékeny szezonális terméket hozott ki a Zing: a Viszkis burger húsát gabonapárlatban pácolják. A burger premierje a film bemutatóján történt, az első szendvicseket a főszereplő, Szalay Bence állította össze, és ezzel felavatta az Allée-ban nyitott új egységet is.

A burger ötletével a Socially állt elő, a gasztromarketing-ügynökséggel 2015 óta dolgoznak, a kampányon a Positive pr ügynökség munkálkodik még.

„A whiskey a gasztronómia egyik kedvelt alapanyaga, a Zingnél pedig már nagyon érett, hogy ebből valami igazán különleges hamburger szülessen. Az Allee nyitás és a Viszkis film premierjének időpontja hozta magával a kampány ötletét, hiszen ez az első egysége a Zingnek, ami bevásárlóközpontban foglal helyet, karnyújtásnyira a mozitól. Az aktualitásokra való reagálás a Zing márka egyik fontos részét képzik, és lehetőséget teremtenek arra, hogy ezek által iheletett gasztroélményt nyújtson a vendégeknek, ahogy ez volt a sajtburesz storynál és a Moszkva téri nyitásnál is” – mondta el Varga Sári, a Socially tulajdonosa.

A sajtburesz-sztorinál egy olimpikon mondatára repült rá az ügynökség és a burgerlánc, amivel emlékezetesen morcossá tették a hivatalos olimpia-szponzor McDonald's-ot. Itt hagyományos együttműködésről van szó a filmmel, a nyitóvetítésen a vendégek és a stábtagok is Zing-burgereket majszoltak.

Forrás: Élelmiszer Online


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.