Viszkis burgerrel promózik a Zing

A sajtburesz-hullám után a Viszkis-filmére is felül a Zing, közben az első franchise egységet is megnyitották.

A Kenderesi-féle sajtburesz után újra mémérzékeny szezonális terméket hozott ki a Zing: a Viszkis burger húsát gabonapárlatban pácolják. A burger premierje a film bemutatóján történt, az első szendvicseket a főszereplő, Szalay Bence állította össze, és ezzel felavatta az Allée-ban nyitott új egységet is.

A burger ötletével a Socially állt elő, a gasztromarketing-ügynökséggel 2015 óta dolgoznak, a kampányon a Positive pr ügynökség munkálkodik még.

„A whiskey a gasztronómia egyik kedvelt alapanyaga, a Zingnél pedig már nagyon érett, hogy ebből valami igazán különleges hamburger szülessen. Az Allee nyitás és a Viszkis film premierjének időpontja hozta magával a kampány ötletét, hiszen ez az első egysége a Zingnek, ami bevásárlóközpontban foglal helyet, karnyújtásnyira a mozitól. Az aktualitásokra való reagálás a Zing márka egyik fontos részét képzik, és lehetőséget teremtenek arra, hogy ezek által iheletett gasztroélményt nyújtson a vendégeknek, ahogy ez volt a sajtburesz storynál és a Moszkva téri nyitásnál is” – mondta el Varga Sári, a Socially tulajdonosa.

A sajtburesz-sztorinál egy olimpikon mondatára repült rá az ügynökség és a burgerlánc, amivel emlékezetesen morcossá tették a hivatalos olimpia-szponzor McDonald's-ot. Itt hagyományos együttműködésről van szó a filmmel, a nyitóvetítésen a vendégek és a stábtagok is Zing-burgereket majszoltak.

Forrás: Élelmiszer Online


Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 
Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál

Pizza, kutyák és igazi családi program - jön a harmadik Piaggio Pizzafesztivál 

2024. május 3-5. között kerül megrendezésre Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében a harmadik magyar Piaggio Pizza Fesztivál & Verseny a Kincsem Parkban, a tavaszi Food Truck Show keretében. 
Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében

Újabb fejlemények a Ruszwurm és Korona cukrászda ügyében 

A cukrászdák további sorsát illetően annyit tudni, hogy a Budavári Önkormányzat - a hely tulajdonosaként - nem üzemelteti majd tovább.
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban

Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Szingapúrban 

Magyar agrár-és élelmiszeripari termékek mutatkoztak be Ázsia legjelentősebb nemzetközi kiállításán.
Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?