Webshopot indít a Winelovers

Október 19-én ünnepelte 4. születésnapját a prémium boros rendezvényeket szervező Winelovers.  A márka most új területre lép: megkezdik a borok online értékesítését.  

Az évi öt tematikus hétvégi nagykóstoló és a számos, hétköznap estére szervezett, egy-egy borvidéket, borstílust vagy aktualitást körbejáró sétáló kóstoló közös nevezője a minőségi borfogyasztás népszerűsítése, a hazai termelők és a fogyasztók találkozásának elősegítése.

„Folyamatosan keressük azokat a területeket, ahol tovább fejlődhetünk. A rendezvényeinken megismert borokat a vendégeink akár a helyszínen is szívesen megvásárolták volna – így logikus lépés volt egy önálló webshop elindítása. A Winelovers Webshop kialakításánál arra törekedtünk, hogy könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülettel és struktúrával segítsük a borválasztást. Bár az internetes borvásárlás népszerűsége hazánkban még elmarad a nyugat-európai szinttől, hiszünk abban, hogy egyre többen élnek majd ezzel a kényelmes lehetőséggel.” – mondta el Tábor István, a Winelovers márka tulajdonosa.

A webshop induló kínálata felöleli szinte az összes hazai borvidéket; a jól ismert termelők mellett számos kisebb pincészet bora is elérhető. Mind a borok stílusában, mind pedig árfekvésében teljes körű a kínálat: a mindennapok könnyedebb tételeitől a különleges alkalmakra szánt ritkaságokig több mint 700 bor szerepel jelenleg a választékban. A palettát a borhoz köthető egyedi használati és ajándéktárgyak köre színesíti.

 

Forrás: Élelmiszer Szaklap


Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola

Volt diákjait várja a vendéglátóipari iskola 

A program célja a kötődés megtartása, az iskola szakmai kapcsolatainak megerősítése és bővítése, a mostani diákok pályaorientációjának támogatása, valamint az iskolai alapítvány bevételeinek növelése.
Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait

Kiosztották a XXI. Synvino Borverseny díjait 

A borversenyre az ország 18 borvidékéről 226 fehér-, 121 vörösbort és 53 rozét neveztek be, amelyek több mint fele a 2024-es évjáratból került ki.
Csodahelyek Buda gasztro-negyedében

Csodahelyek Buda gasztro-negyedében 

A Margit-negyed egyre inkább Budapest egyik legizgalmasabb gasztronómiai és kulturális helyszínévé válik.
Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait

Kihirdették a Magyar Sommelier Szövetség díjait 

Tizenegyedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről a Magyar Sommelier Szövetség (Masosz), amely hat kategóriában ismerte el a magyar bor- és gasztrokultúra szakembereit.
Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik

Megjelent az árrésstopról a rendelet – a kisboltokra nem vonatkozik 

Ötmillió forintos bírságra számíthatnak azok a boltok, ahol megszegik az árrésstopot.
Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt

Szlovák óvintézkedések a Magyarországon is előforduló járvány miatt 

Szigorú intézkedéseket vezetettek be a száj- és körömfájás magyarországi megjelenése miatt, hogy megakadályozzák a fertőzés átterjedését az országba.
A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek

A Vár lábánál a múlt ikonikus fogásaival ünnepelnek 

Az Arany Kaviár Étterem 2025. március 12-én ünnepli fennállásának 35. évfordulóját.
Megválasztották Siófokon a Város borát

Megválasztották Siófokon a Város borát 

Garamvári Szőlőbirtok és Androsics Szőlészet borai nyerték az idei Siófok Város Bora díjakat.
Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop

Itt az árrésstop, ha ez nem lesz elég – jön az árstop  

Március 17-től harminc alapvető élelmiszer esetében a kereskedők árrése nem haladhatja meg a 10 százalékot.  A rendelkezés május 31-éig van érvényben.  
Új nemzetközi borászati szervezet született

Új nemzetközi borászati szervezet született 

. A partnerek közti tapasztalatcserével és jó kapcsolat ápolásával egymást erősítve tudnak fejlődni a résztvevő borvidékek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.