Webshopot indít a Winelovers

Október 19-én ünnepelte 4. születésnapját a prémium boros rendezvényeket szervező Winelovers.  A márka most új területre lép: megkezdik a borok online értékesítését.  

Az évi öt tematikus hétvégi nagykóstoló és a számos, hétköznap estére szervezett, egy-egy borvidéket, borstílust vagy aktualitást körbejáró sétáló kóstoló közös nevezője a minőségi borfogyasztás népszerűsítése, a hazai termelők és a fogyasztók találkozásának elősegítése.

„Folyamatosan keressük azokat a területeket, ahol tovább fejlődhetünk. A rendezvényeinken megismert borokat a vendégeink akár a helyszínen is szívesen megvásárolták volna – így logikus lépés volt egy önálló webshop elindítása. A Winelovers Webshop kialakításánál arra törekedtünk, hogy könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülettel és struktúrával segítsük a borválasztást. Bár az internetes borvásárlás népszerűsége hazánkban még elmarad a nyugat-európai szinttől, hiszünk abban, hogy egyre többen élnek majd ezzel a kényelmes lehetőséggel.” – mondta el Tábor István, a Winelovers márka tulajdonosa.

A webshop induló kínálata felöleli szinte az összes hazai borvidéket; a jól ismert termelők mellett számos kisebb pincészet bora is elérhető. Mind a borok stílusában, mind pedig árfekvésében teljes körű a kínálat: a mindennapok könnyedebb tételeitől a különleges alkalmakra szánt ritkaságokig több mint 700 bor szerepel jelenleg a választékban. A palettát a borhoz köthető egyedi használati és ajándéktárgyak köre színesíti.

 

Forrás: Élelmiszer Szaklap


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.