Webshopot indít a Winelovers

Október 19-én ünnepelte 4. születésnapját a prémium boros rendezvényeket szervező Winelovers.  A márka most új területre lép: megkezdik a borok online értékesítését.  

Az évi öt tematikus hétvégi nagykóstoló és a számos, hétköznap estére szervezett, egy-egy borvidéket, borstílust vagy aktualitást körbejáró sétáló kóstoló közös nevezője a minőségi borfogyasztás népszerűsítése, a hazai termelők és a fogyasztók találkozásának elősegítése.

„Folyamatosan keressük azokat a területeket, ahol tovább fejlődhetünk. A rendezvényeinken megismert borokat a vendégeink akár a helyszínen is szívesen megvásárolták volna – így logikus lépés volt egy önálló webshop elindítása. A Winelovers Webshop kialakításánál arra törekedtünk, hogy könnyen kezelhető, felhasználóbarát felülettel és struktúrával segítsük a borválasztást. Bár az internetes borvásárlás népszerűsége hazánkban még elmarad a nyugat-európai szinttől, hiszünk abban, hogy egyre többen élnek majd ezzel a kényelmes lehetőséggel.” – mondta el Tábor István, a Winelovers márka tulajdonosa.

A webshop induló kínálata felöleli szinte az összes hazai borvidéket; a jól ismert termelők mellett számos kisebb pincészet bora is elérhető. Mind a borok stílusában, mind pedig árfekvésében teljes körű a kínálat: a mindennapok könnyedebb tételeitől a különleges alkalmakra szánt ritkaságokig több mint 700 bor szerepel jelenleg a választékban. A palettát a borhoz köthető egyedi használati és ajándéktárgyak köre színesíti.

 

Forrás: Élelmiszer Szaklap


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.