Winelovers River Night

Ahol összekapcsolódik a hajózás élménye, a Duna és Budapest látványa és a hazai borok válogatott tételeinek korlátlan kóstolása.

A visszatérő borászatok mellett mindig akadnak újak, akik elhozzák a vendégeknek a legszebb boraikat, amelyeket a vendégek a 4 órás programon korlátlanul kóstolhatnak.

Mindezt pedig egy csodás helyszíni élménnyel támogatják meg a szervezők: a Winelovers River Night-on két órás hajókázás és 14 pincészet közel 50 borának korlátlan kóstolása vár, ráadásul 1 palack Winelovers Selection Sauvignon Blanc bor jár ajándékba minden belépőnek.

Aki pedig igazi kényeztetésre vágyik, az VIP jegyet is vásárolhat. A Standard VIP jegy 3 fogásból álló svédasztalos vacsoramenü elfogyasztására jogosít fel, míg a Prémium VIP jegy 4 fogásos ültetett menüt tartalmaz, vagyis a vacsorát felszolgálás mellett költhetik el a vendégek. A kóstolótérben található borokon túl mindkettő esetében egy elkülönített teremben exkluzív tételekkel is megismerhetnek a jelenlévők.

“A bor szeretete kétségtelenül közös pont a résztvevők között, de mindenki egy kicsit mást visz haza a rendezvényből. Van, aki a dunai hajózást a naplementében, más a borozást Budapest kivilágított utcáit nézve. Vannak, akiket a VIP kiváló borvacsorája, és vannak, akiket a prémium borok, újdonságok vagy épp jól ismert ízek, és a megismert pincészetek, borászok, maga a közösség ragad meg.” (részlet egy tavalyi élménybeszámolóból).

Forrás: www.winelovers.hu


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.