Az új felfogásban összeállított vendéglátóipari szolgáltatás célja, hogy gyakorlatilag testre szabott szolgáltatást produkáljanak külső helyszínen – amely lehet esküvő, üzleti program vagy családi rendezvény.
Az ötletet a megvalósításhoz tulajdonképpen az a 400 fős indiai esküvő adta, amit Budapesten tartott tavaly az ifjú pár – teljes három napon át. Volt ezalatt minden: fogadás a népes esküvői seregnek fent, a Várban, valamint Pesten, a Néprajzi Múzeum termeiben és más helyszíneken a városban. Amikor a Vár-beli mulatság alatt leszakadt az ég, a Kempinskis cateringesek seperc alatt összepakolták a teljes kitelepülést, és a násznéppel együtt a szállodába beköltöztették – ott folytatódhatott gond nélkül a mulatság.
Nos, mostantól tehát, lehet bárki a catering vendégei közül bármire érzékeny, kérhetnek extra dolgokat a megrendelők akár a program ideje alatt – a The Kitchen Caters csapatánál bármilyen kérést megoldanak, mert gyakorlatilag minden a keze ügyükben van. Ha kell, saját csapattal és saját cateringes séfjükkel dolgoznak, ha arra van igény – hoznak a programra vendégséfet is.
„Célunk egyértelmű és nagyon is ambíciózus: legfrissebb, kizárólag minőségi alapanyagokból készült széles választékot kínálunk Magyarországon egyedülálló catering megoldással”, mondja új szolgáltatásukról a ház igazgatója, Stephan Interthal.
Forrás: Vendég & Hotel