A lehetetlenre néhány percet várni kell

Új elemmel gazdagodott a Kempinski Hotel Corvinus minőségi cateringet nyújtó palettája: mostantól olyan felkészültséggel telepítik ki The Kitchen Caters elnevezésű egységüket, mintha a bisztrójuk teljes konyháját, infrastruktúráját összecsomagolnák és vinnék magukkal.

 Az új felfogásban összeállított vendéglátóipari szolgáltatás célja, hogy gyakorlatilag testre szabott szolgáltatást produkáljanak külső helyszínen – amely lehet esküvő, üzleti program vagy családi rendezvény.

 Az ötletet a megvalósításhoz tulajdonképpen az a 400 fős indiai esküvő adta, amit Budapesten tartott tavaly az ifjú pár – teljes három napon át. Volt ezalatt minden: fogadás a népes esküvői seregnek fent, a Várban, valamint Pesten, a Néprajzi Múzeum termeiben és más helyszíneken a városban. Amikor a Vár-beli mulatság alatt leszakadt az ég, a Kempinskis cateringesek seperc alatt összepakolták a teljes kitelepülést, és a násznéppel együtt a szállodába beköltöztették  – ott folytatódhatott gond nélkül a mulatság.

 Nos, mostantól tehát, lehet bárki a catering vendégei közül bármire érzékeny, kérhetnek extra dolgokat a megrendelők akár a program ideje alatt – a The Kitchen Caters csapatánál bármilyen kérést megoldanak, mert gyakorlatilag minden a keze ügyükben van. Ha kell, saját csapattal és saját cateringes séfjükkel dolgoznak, ha arra van igény – hoznak a programra vendégséfet is.

 „Célunk egyértelmű és nagyon is ambíciózus: legfrissebb, kizárólag minőségi alapanyagokból készült széles választékot kínálunk Magyarországon egyedülálló catering megoldással”, mondja új szolgáltatásukról a ház igazgatója, Stephan Interthal.

 

 

Forrás: Vendég & Hotel


Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely 

Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén 

Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel

Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel 

Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón

Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón 

November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival

Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival 

A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.
„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon

„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon 

A „Zöld Szálloda” cím mellett a Mövenpick BalaLand az elmúlt év során további rangos díjakat is elnyert.
Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából

Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából 

Az idén januárban Bécsben megrendezésre kerülő eseményen az iparág vezetői találkoznak, hogy feltárják a vendéglátás jövőjét meghatározó kulcsfontosságú trendeket, kihívásokat és lehetőségeket.
Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten

Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten 

Alapvetően üzleti utazókat és szabadidős vendégeket várnak Best Western (BW) hotelekbe – a lánchoz 19 márka, 4 ezer taghotellel, több mint 100 országban szerepel az ernyőmárka egységeiként
Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora

Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora 

Új korszak kezdetéhez érkezett a Hotel Gellért, Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb történelmi épülete, hiszen októberben megkezdődött a szálloda felújítása.
Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál?

Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál? 

A szántódi ötcsillagos szálloda üzemeltetői szerint év végéig kitarthat a nyártól kezdődő, októberben kissé alábbhagyó, de még mindig jelentős utazási kedv.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.