Ahol karddal nyitják a champagne-t

Van egy hely Budapesten, ahol minden este 7-kor karddal nyitnak egy különleges champagne-t. Ez pedig nem más, mint a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace Pop-Up Champagne Bar-ja.

Itt ugyanis idén egy hónapon át tartó ünnepléssel várják az év legcsodálatosabb időszakát. Dec. 4. – 23. között minden nap 15:00 és 23:00 óra között ugyanis kinyit a Buddha-Bar Hotel Pop-Up Champagne Bar-ja, az étterem Váci utcai bejáratával szemben. Igazi luxusban lehet részünk, hiszen itt naponta a legexkluzívabb champagne kóstolható, mely mellé még osztrigát is kínálnak. A nap fénypontja pedig a Champagne nyitás! Minden nap pontban este 7 órakor megéri a környéken járni, hiszen a következő tételeket karddal nyitják ki a kóstolni vágyók számára.

Prestige Cuvée of the day

December 4. Vasárnap                 Veuve Clicquot La Grande Dame 2006

December 5. Hétfő                        Duval-Leroy Femme de Champagne 2000

December 6. Kedd                        G.H. Mumm Cuvée Lalou Miléssime 1998 MAGNUM

December 7. Szerda                     Alfred Gratien Cuvée Paradis 2000

December 8. Csütörtök                Taittinger Comtes de Champagne 2006 MATHUSALEM

December 9. Péntek                     Charles Heidsieck Blanc des Millénaires 1995

December 10. Szombat                Krug Grand Cuvée

December 11. Vasárnap               Dom Perignon Vintage 2006

December 12. Hétfő                      G.H. Mumm Cuvée Lalou Miléssime 2002

December 13. Kedd                      Bollinger La Grande Année 2005

December 14. Szerda                   Piper-Heidsieck Rare Millésime 2002

December 15. Csütörtök              Taittinger Comtes de Champagne Rose 2006

December 16. Péntek                   Bollinger R.D. 2002

December 17. Szombat                Louis Roederer Cristal 2007

December 18. Vasárnap               Salon Blanc de Blanc 1999

December 19. Hétfő                      Alfred Gratien Cuvée Paradis Rose 2000

December 20. Kedd                       Bollinger La Grande Année Rosé 2005

December 21. Szerda                    Pol Roger Sir Winston Churchill 2004      

December 22. Csütörtök               Taittinger Comtes de Champagne 1998

December 23. Péntek                   Taittinger Comtes de Champagne Rose MAGNUM 2006


Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus

Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus 

Bár hivatalosan csak kedden nyitott újra a visegrádi Hotel Silvanus, már sok szoba volt foglalt, és a szerdai ünnepélyes megnyitó alatt is egyre érkeztek vendégek a házba.
Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában

Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában 

A tűzesetet „kis tűzként” írták le, azonban lángokat is lehetett látni az épületen belül, ami aggodalmat keltett a vendégek és a személyzet körében.
Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében

Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében 

Hetedik Art Corner kiállítás – a Leo Bistro és a Hotel Clark közösségi tereiben.
MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben

MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben 

Somlyai Zoltán ismertette a legfrissebb adatokat, információkat a budapesti régióülésen.
Közeledik a Hotels Tomorrow 2025

Közeledik a Hotels Tomorrow 2025 

Az idei Hotels Tomorrow konferencia 2025. június 30-án és július 1-jén kerül megrendezésre Párizsban.
INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából

INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából 

Csökkenő turistaérkezést és vendéjszakaszámot regisztráltak keleti szomszédainknál.
Akcióban a HotelHero

Akcióban a HotelHero  

A szállodák és éttermek összefogásának köszönhetően 2025. február 2-a óta vasárnaponként 300 rászoruló jut egy-egy tányér meleg ételhez.
Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül 

Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.
Fontos mérföldkő a hostellánc életében

Fontos mérföldkő a hostellánc életében 

Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.
Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél 

A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.