A szálloda 54 szobája kívül-belül megújult, az új épületszárnyában 23 darab tágas, kétágyas szobát alakítottak ki négycsillagos szállodai színvonalon, közülük kettő akadálymentesített. A már meglévő szobák is teljesen új arculatot kaptak, zajszűrő nyílászárókat, korszerű fűtés- és légtechnikát építettek be. Wellness-szolgáltatásokkal is bővült a szálloda kínálata, az épület wellness-szigetéban jaccuzzi, gyerekpancsoló, finn szauna, infraszauna, gőzkabin áll a vendégek rendelkezésre. A korábbi étterem helyén egy új, modern vendéglátóegység épült hangulatos bárral és nyári terasszal. A söröző – a biliárddal és a darts gépekkel – új köntösben az alagsorból a földszintre költözött át. A szálloda életében a rendezvényturizmus eddig is meghatározó volt a 400 fős Három Gúnár Rendezvényháznak köszönhetően, amely továbbra is a megszokott magas színvonalon működik. Az újjáépítést követően a hotel épületén belül további öt különteremmel is bővült a rendezvénykapacitás. A korszerűsítés részét képezte a parkolóhelyek bővítése is.
Átadták a Hotel Három Gúnárt
Európai uniós támogatással, összesen 750 millió forintos beruházással újult meg a kecskeméti Hotel Három Gúnár, amely december közepétől megújult külsővel, kibővült szolgáltatásokkal fogadja vendégeit.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről
Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység
Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje
Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.