A szálloda 29 szobát kínál, ezek közül egy exklusive nászutas lakosztály, 1 junior lakosztály, 1 négyágyas szoba, a többi 26 szoba kétágyas szoba. Minden szoba erkélyes, légkondícionált, fürdőszobás, színes Tv-vel, telefonnal, minibárral felszerelt – tudtuk meg az Észak-alföldi Regionális Marketingigazgatóságtól. A hotel 100 fős étteremmel, 20 fős Herr Buttler teremmel, 80 fős borozóval, 350 fős modern fény és hangberendezéssel ellátott rendezvényteremmel rendelkezik, mely három részre szekcionálható, így kiváló helyszín céges rendezvények, meetingek, konferenciák, csapatépítő tréningek és esküvők lebonyolításához.
A Debrecen központjától 10 kilométerre fekvő szálloda igazgatója, Tóth Sándor lapunk kérdésére elmondta, hogy a hotel egy 18 hektáros területen, fenyőerdő közepén terül el, a telken horgásztó, fedett lovarda és bioállatfarm is található. A vendégeknek lovaglási és kocsizási lehetőséget is ajánlanak, az állatfarmról származó terményeket a szálloda éttermében használják fel.
Tóth Sándor 20 éves vendéglátós tapasztalattal rendelkezik, neves debreceni éttermeket vezetett korábban, például a Tropicalt és a Fandangót, illetve szakoktató az Arany Bika Szakiskolában. A konyhafőnök Chlebik Ferenc, az értékesítési vezető Szabó Nagy Rita, a rendezvényszervező Fekete Kitti. (forrás: Turizmus Online)