Fotopályázatot hirdet az Abacus

Pályázati feladat: az Abacus Restaurant három darab, egyenként 150x100 cm területű falfelületére fotó sorozat elkészítése.

A feladat célja

Az Abacus Restaurant üres falfelületeinek díszítése. Pályamunkának három, egymástól különálló, mégis egy egységet képző művészeti alkotást várunk. Mivel a falfelület az étterem hátuljában található, ezért a csupasz fal túl sötét, komor, ezt szeretnénk feldobni vidám, friss, energikus művekkel.

A pályázat témája

A Zsámbéki-medence. Nem csak természetfotókat várunk, kíváncsiak vagyunk, hogy kinek mit jelent ez a térség, mire inspirál. A megfelelő pályamunka elkészítéséhez elengedhetetlen ismerni az Abacus Hotel szellemiségét, színeit, formáit, és olyat alkotni, ami beleillik a környezetbe.

Célcsoport

Az Abacus Hotel közönsége hétközben üzletemberekből, hétvégén pihenni, kikapcsolódni vágyó családokból áll. Fontos, hogy a pályamunka megfelelő legyen a teljes célközönség számára.

A pályamunkákkal kapcsolatos elvárások:

1. a pályamunkáknak megvalósíthatóknak kell lenniük – minimum 1/1-es méretben (1500mmx1000mm) 100dpi felbontásban

2. a sorozat három elemének valamilyen módon kapcsolódni kell egymáshoz

3. a benyújtáskor elegendő a képet kis felbontásban mellékelni

4. kérünk egy leírást a megvalósítás tervezett módjáról (nyomtatás módja, felhasználandó papír, keretezés, üvegezés, stb…)

5. a megvalósítás előrelátható költségeit is fel kell tüntetni a pályázatban

Pályamunkák benyújtásának formai követelményei

Az érvényes pályázathoz a mellékletben található pályázati adatlap kitöltése és a pályázathoz csatolása szükséges. Pályázati adatlap nélkül a pályamunka benyújtása érvénytelen.

A pályázati adatlapot és a pályamunkákat e-mailben a [email protected] címre, PDF formátumban, vagy postai úton a Mallbeck Consulting 1036 Budapest, Lajus u. 93-99. H lph. IX/5. címre, CD/DVD adathordozón várjuk.

A pályázati anyagnak tartalmazni kell:

1. a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot

2. a pályamunkát

- digitális képformátumban (pdf, tiff, jpg) minimum A4-es méretben 150 dpi felbontással,

3. Költségvetés tervezet

- a kivitelezés költségei tételesen

A pályázat elbírálásának módja:

A pályaművek beérkezését követően, a szerző kilétének ismerete nélkül, háromtagú szakmai zsűri választja ki a nyertes műveket. Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra beérkező művek nem megfelelő szakmai színvonala indokolja, illetve a pályamunkákkal kapcsolatos elvárások nem teljesülnek maradéktalanul, nem hirdet nyertes művet.

 

Pályázati feltételek:

- A pályázat nyílt jelentkezhet bárki, aki érdeklődik a fotóművészet iránt.

- A pályázaton nevezési díj nincs, minden pályázó részvétele ingyenes.

- A pályázó csak olyan pályázatot nyújthat be, amely eredeti, egyéni szellemi alkotása, amely felett kizárólagos és korlátlan felhasználói jogokkal rendelkezik.

- Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy több nyertest is hirdessen és minden nyertes képsorozatából tetszőleges számú képet használjon fel.

- A pályázó tudomásul veszi, hogy az Abacus Hotel a nyertes pályaműveket jogosult az éttermében kiállítani.

- A pályázatokat elbíráló zsűri döntése ellen jogorvoslatnak helye nincs.

- Az Abacus Hotel a változtatás jogát fenntartja.

- A pályázó a pályázati anyag benyújtásával automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket.

Beküldési határidő: 2011. június 30.

A pályázat díjazása:

- A megvalósított munká(ka)t az Abacus Hotel az éttermében kiállítja.

- A nyertes(ek) (fejenként) kap(nak) egy 4 napos 3 éjszakás wellness hétvégét a Hotel Abacusban, félpanziós ellátással.

- A nyertes(eke)t vendégül látjuk másodmagával(/ukkal) az Abacus Restaurant Sunday Brunch-án két alkalommal.

- A Hotel Abacus a nyertes pályázó(ka)t és munkásság(uk)át reklámozza a fórumain.

Eredményhirdetés: Az Abacus Hotel a nyertes(eke)t az adatlapon megadott telefon és e-mail címén értesíti.

További információ: Kelemen Janka – [email protected]

(forrás: sff.hu)


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.