Fotopályázatot hirdet az Abacus

Pályázati feladat: az Abacus Restaurant három darab, egyenként 150x100 cm területű falfelületére fotó sorozat elkészítése.

A feladat célja

Az Abacus Restaurant üres falfelületeinek díszítése. Pályamunkának három, egymástól különálló, mégis egy egységet képző művészeti alkotást várunk. Mivel a falfelület az étterem hátuljában található, ezért a csupasz fal túl sötét, komor, ezt szeretnénk feldobni vidám, friss, energikus művekkel.

A pályázat témája

A Zsámbéki-medence. Nem csak természetfotókat várunk, kíváncsiak vagyunk, hogy kinek mit jelent ez a térség, mire inspirál. A megfelelő pályamunka elkészítéséhez elengedhetetlen ismerni az Abacus Hotel szellemiségét, színeit, formáit, és olyat alkotni, ami beleillik a környezetbe.

Célcsoport

Az Abacus Hotel közönsége hétközben üzletemberekből, hétvégén pihenni, kikapcsolódni vágyó családokból áll. Fontos, hogy a pályamunka megfelelő legyen a teljes célközönség számára.

A pályamunkákkal kapcsolatos elvárások:

1. a pályamunkáknak megvalósíthatóknak kell lenniük – minimum 1/1-es méretben (1500mmx1000mm) 100dpi felbontásban

2. a sorozat három elemének valamilyen módon kapcsolódni kell egymáshoz

3. a benyújtáskor elegendő a képet kis felbontásban mellékelni

4. kérünk egy leírást a megvalósítás tervezett módjáról (nyomtatás módja, felhasználandó papír, keretezés, üvegezés, stb…)

5. a megvalósítás előrelátható költségeit is fel kell tüntetni a pályázatban

Pályamunkák benyújtásának formai követelményei

Az érvényes pályázathoz a mellékletben található pályázati adatlap kitöltése és a pályázathoz csatolása szükséges. Pályázati adatlap nélkül a pályamunka benyújtása érvénytelen.

A pályázati adatlapot és a pályamunkákat e-mailben a [email protected] címre, PDF formátumban, vagy postai úton a Mallbeck Consulting 1036 Budapest, Lajus u. 93-99. H lph. IX/5. címre, CD/DVD adathordozón várjuk.

A pályázati anyagnak tartalmazni kell:

1. a hiánytalanul kitöltött pályázati adatlapot

2. a pályamunkát

- digitális képformátumban (pdf, tiff, jpg) minimum A4-es méretben 150 dpi felbontással,

3. Költségvetés tervezet

- a kivitelezés költségei tételesen

A pályázat elbírálásának módja:

A pályaművek beérkezését követően, a szerző kilétének ismerete nélkül, háromtagú szakmai zsűri választja ki a nyertes műveket. Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy amennyiben a pályázatra beérkező művek nem megfelelő szakmai színvonala indokolja, illetve a pályamunkákkal kapcsolatos elvárások nem teljesülnek maradéktalanul, nem hirdet nyertes művet.

 

Pályázati feltételek:

- A pályázat nyílt jelentkezhet bárki, aki érdeklődik a fotóművészet iránt.

- A pályázaton nevezési díj nincs, minden pályázó részvétele ingyenes.

- A pályázó csak olyan pályázatot nyújthat be, amely eredeti, egyéni szellemi alkotása, amely felett kizárólagos és korlátlan felhasználói jogokkal rendelkezik.

- Az Abacus Hotel fenntartja a jogot, hogy több nyertest is hirdessen és minden nyertes képsorozatából tetszőleges számú képet használjon fel.

- A pályázó tudomásul veszi, hogy az Abacus Hotel a nyertes pályaműveket jogosult az éttermében kiállítani.

- A pályázatokat elbíráló zsűri döntése ellen jogorvoslatnak helye nincs.

- Az Abacus Hotel a változtatás jogát fenntartja.

- A pályázó a pályázati anyag benyújtásával automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket.

Beküldési határidő: 2011. június 30.

A pályázat díjazása:

- A megvalósított munká(ka)t az Abacus Hotel az éttermében kiállítja.

- A nyertes(ek) (fejenként) kap(nak) egy 4 napos 3 éjszakás wellness hétvégét a Hotel Abacusban, félpanziós ellátással.

- A nyertes(eke)t vendégül látjuk másodmagával(/ukkal) az Abacus Restaurant Sunday Brunch-án két alkalommal.

- A Hotel Abacus a nyertes pályázó(ka)t és munkásság(uk)át reklámozza a fórumain.

Eredményhirdetés: Az Abacus Hotel a nyertes(eke)t az adatlapon megadott telefon és e-mail címén értesíti.

További információ: Kelemen Janka – [email protected]

(forrás: sff.hu)


Megújult a Kempinski Hotel Corvinus

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus  

350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.
Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.