Az igényes kivitelű, Magnólia Spa wellness részlegbe és a Cross Bárba a szálloda vendégei mellett a megyeszékhely lakosait is szeretettel várják, a szálloda udvarán pedig májustól egy állandó rendezvénysátorral várják a kulináris és művészi értékekre fogékony vendégeket. A csaknem 500 négyzetméteres beruházás értéke meghaladja a 60 millió forintot.
A hotel tulajdonosainak célja, hogy kibővített, igényes szolgáltatásaival a Kálvária Hotel az üzleti utazók és a fogászati vendégek mellett a hazai és győri családok kedvelt pihenő és kikapcsolódási helye legyen.
A válság ellenére is sikeresen működő Hotel Kálvária gyorsan és hatékonyan reagált a gazdaság változásaira, ennek köszönhető, hogy a forgalom visszaesése a hotelban tavaly az országos átlaghoz képest elhanyagolható, mindössze 0,2% volt. A szálloda vezetői időben felismerték: ahhoz, hogy fejlődni tudjanak, és nyereségesek maradhassanak, nem elég a költségeket optimalizálni, szakmailag magasan képzett munkatársi gárdával rendelkezni, hanem olyan fejlesztésekre van szükség, mely az európai színvonalnak és a kor turisztikai elvárásainak is maximálisan megfelelnek. A Hotel Kálvária meglévő külföldi vendégköre mellett az új fejlesztésekkel nyitott a hazai vendégek felé, és továbbra is nagy figyelemmel gondoskodik eddigi vendégeiről. A 2010 első felében elvégzett fejlesztésekkel a Kálvária Hotel az igényesebb európai vendégeket is maximális kényelemmel fogadhatja.
A Magnólia Spa nevet viselő wellness részleg a természetes életmód és az egészségmegőrzés mellett kötelezte el magát. A 15-20 fő befogadására alkalmas wellness részleg kiváló lehetősséget biztosít a testi, lelki, és szellemi egyensúly megteremtéséhez. A finn szauna, infra szauna, gőzkabin és jakuzzi a víz gyógyító erejét adja, az ásványok, gyógyteák pedig hatékonyan járulnak hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. A természet csendjét idéző Magnólia Spa meghitt családias hangulatával a kényeztetésre és felfrissülésre vágyók paradicsoma lesz a győri polgárok és családok számára. A Hotel Kálvária wellness részlege a hosszú nyitva tartás és a meghitt nyugalom mellett különleges koktélok és gyógyhatású italok széles választékát kínálja vendégeinek.
A Magnolia SPA mellett megnyitott Cross Bárban egyszerre 30 vendéget tud fogadni a szálloda. A Cross Bár kiváló helyszíne lesz a baráti beszélgetéseknek, a szaunázás utáni feltöltődésnek, kártyaszobájával a baráti kártyacsatáknak, nagyméretű LCD tévéjével a közös szurkolásoknak és más társasági összejöveteleknek.
A Hotel Kálvária udvarán felállított 200 négyzetméteres, 150 főt befogadó új rendezvénysátor a Kálvária Hotel és a Carmen Étterem eddig is sikeres kulináris és kulturális rendezvényei mellett megfelelő helyszíne lesz a színvonalas esküvőknek, családi összejöveteleknek és más szabadtéri rendezvényeknek is.
A hármas beruházással a győri Hotel Kálvária és a Carmen Étterem a Győrbe látogató vendégek számára európai színvonalú szolgáltatásokat biztosítja.
Hármas fejlesztés a győri Hotel Kálváriában
Határozott válasszal, komplex, hármas fejlesztéssel reagált a válságra 2010-ben a győri Hotel Kálvária. A 2009-ben minimális visszaesést produkáló győri hotel idén a fejlesztésben látja a kiutat, ezért a tulajdonosi döntésnek megfelelően egyszerre három új létesítménnyel is bővül.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.