Hármas fejlesztés a győri Hotel Kálváriában

Határozott válasszal, komplex, hármas fejlesztéssel reagált a válságra 2010-ben a győri Hotel Kálvária. A 2009-ben minimális visszaesést produkáló győri hotel idén a fejlesztésben látja a kiutat, ezért a tulajdonosi döntésnek megfelelően egyszerre három új létesítménnyel is bővül.

Az igényes kivitelű, Magnólia Spa wellness részlegbe és a Cross Bárba a szálloda vendégei mellett a megyeszékhely lakosait is szeretettel várják, a szálloda udvarán pedig májustól egy állandó rendezvénysátorral várják a kulináris és művészi értékekre fogékony vendégeket. A csaknem 500 négyzetméteres beruházás értéke meghaladja a 60 millió forintot. A hotel tulajdonosainak célja, hogy kibővített, igényes szolgáltatásaival a Kálvária Hotel az üzleti utazók és a fogászati vendégek mellett a hazai és győri családok kedvelt pihenő és kikapcsolódási helye legyen. A válság ellenére is sikeresen működő Hotel Kálvária gyorsan és hatékonyan reagált a gazdaság változásaira, ennek köszönhető, hogy a forgalom visszaesése a hotelban tavaly az országos átlaghoz képest elhanyagolható, mindössze 0,2% volt. A szálloda vezetői időben felismerték: ahhoz, hogy fejlődni tudjanak, és nyereségesek maradhassanak, nem elég a költségeket optimalizálni, szakmailag magasan képzett munkatársi gárdával rendelkezni, hanem olyan fejlesztésekre van szükség, mely az európai színvonalnak és a kor turisztikai elvárásainak is maximálisan megfelelnek. A Hotel Kálvária meglévő külföldi vendégköre mellett az új fejlesztésekkel nyitott a hazai vendégek felé, és továbbra is nagy figyelemmel gondoskodik eddigi vendégeiről. A 2010 első felében elvégzett fejlesztésekkel a Kálvária Hotel az igényesebb európai vendégeket is maximális kényelemmel fogadhatja. A Magnólia Spa nevet viselő wellness részleg a természetes életmód és az egészségmegőrzés mellett kötelezte el magát. A 15-20 fő befogadására alkalmas wellness részleg kiváló lehetősséget biztosít a testi, lelki, és szellemi egyensúly megteremtéséhez. A finn szauna, infra szauna, gőzkabin és jakuzzi a víz gyógyító erejét adja, az ásványok, gyógyteák pedig hatékonyan járulnak hozzá az egészséges közérzet kialakulásához. A természet csendjét idéző Magnólia Spa meghitt családias hangulatával a kényeztetésre és felfrissülésre vágyók paradicsoma lesz a győri polgárok és családok számára. A Hotel Kálvária wellness részlege a hosszú nyitva tartás és a meghitt nyugalom mellett különleges koktélok és gyógyhatású italok széles választékát kínálja vendégeinek. A Magnolia SPA mellett megnyitott Cross Bárban egyszerre 30 vendéget tud fogadni a szálloda. A Cross Bár kiváló helyszíne lesz a baráti beszélgetéseknek, a szaunázás utáni feltöltődésnek, kártyaszobájával a baráti kártyacsatáknak, nagyméretű LCD tévéjével a közös szurkolásoknak és más társasági összejöveteleknek. A Hotel Kálvária udvarán felállított 200 négyzetméteres, 150 főt befogadó új rendezvénysátor a Kálvária Hotel és a Carmen Étterem eddig is sikeres kulináris és kulturális rendezvényei mellett megfelelő helyszíne lesz a színvonalas esküvőknek, családi összejöveteleknek és más szabadtéri rendezvényeknek is. A hármas beruházással a győri Hotel Kálvária és a Carmen Étterem a Győrbe látogató vendégek számára európai színvonalú szolgáltatásokat biztosítja.

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.