A díj megünneplését a Dohány utcai szálloda összekötötte kétéves születésnapját köszöntő exkluzív partival, amelyre május 31-én partnereiket hívták el, és amelyet gyakorlatilag a ház összes vendégterében tartottak. A lobbiban először az égből hullott alá a díj: egy bőrönddel a kezében keveredett elő a tetőről David Merlini szabaduló művész, majd a látványos kezdet után a ház menedzsmentje, valamint a kerületi önkormányzat egyik vezetője tartott beszédet – és utána kezdetét vehette a buli. Az ARAZ Étteremben francia ételsort, az étterem teraszán magyaros hidegtálat és BBQ-t kínáltak. A Hungária teremben brunch válogatást, a Galéria Kávézóban desszerteket, kávét és gyümölcsöket, a wellness medence mellett pedig, a tetőkertben koktélt kevertek mixerek. A Vendég & Hotel csapata egyértelműen a Konferencia kert kínálata mellett tette le voksát: itt Barka Áron executive séf személyesen kanalazta azt a libamáj nitro-fagylaltot, amelyhez tökéletesen illett a hozzá választott tokaji bor.
(Tekintse meg képgalériánkat)