Meleg vízből a Tűztornyot

Tovább színesedik a soproni szálláshelyek szolgáltatási palettája: a GYSEV Zrt. tulajdonában álló Hotel Sopronban felavatták az egyedi, városi panorámát nyújtó ,,Sky Wellness" részleget.

A különleges létesítményt a négycsillagos szálloda legfelső, harmadik emeletén alakították ki. A wellness részlegen modern környezetben élményelemekkel kialakított jakuzzi, finn szauna, infraszauna-sókabin kombináció, jégkút, gőzkabin, fitneszterem, bár, pihenőtér, öltözők és masszázs helyiség várja a vendégeket. A GYSEV Zrt. finanszírozásában idén januártól októberig tartottak az egyedi elrendezésű, 180°-os üvegpanorámás wellness részleg kialakításának munkálatai.

„Sopron egyetlen, nagyméretű négycsillagos szállodájaként fontosnak tartjuk, hogy a vendégeinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalában ne csak a szinten tartásra törekedjünk, hanem mindig többet és jobbat biztosítsunk. Emiatt dolgoztunk ki egy rövid és középtávú fejlesztési stratégiát. 2017-től már két szinten, prémium minőségű szobákkal várjuk vendégeinket. A szálloda megépítésének 35. évfordulójára pedig az országosan is egyedi, panoráma-wellness részlegünk is elkészült" – mondta az avatón Szarjas Tímea, a Hotel Sopron igazgatója. A szállodavezető hozzátette: a fejlesztések nem érnek véget, hiszen a jövőben kültéri medence rekonstrukcióját, a földszinti terek átalakítását és a harmadik emeleti szobák megújítását is tervezik.

Az átadó ünnepségen Dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, önkormányzati képviselő hangsúlyozta: örömmel vették a nagy múltú Hotel Sopron beruházását, hiszen a város minden olyan fejlesztést támogat, amely minőségi előrelépést jelent Sopron turisztikai vonzerejének növelésében. A Hotel Sopron új wellness részlegét egyelőre a szállóvendégek használhatják, a későbbiekben a kihasználtság függvényében dönt a hotel vezetése arról, hogy látogatható lesz –e a létesítmény külsős vendégek számára is.

Forrás: Kisalföld


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.