MSZÉSZ Társult tagok: pályázati lehetőség - módosult a határidő!

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Társult tagjai részére idén is meghirdeti az „Év Technológiai Újítása" pályázatot. A pályázat részleteit az alábbiakban olvashatja.

Mint írják, a pályázaton

kizárólag az MSZÉSZ Társult tagjai vehetnek részt olyan innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal, amelyek gyakorlatban jól hasznosíthatóak a hazai szállodák és éttermek számára, valamint hozzájárulnak a jövedelmezőség javításához, a termelékenység növeléséhez és amelyek 2022. szeptember 1. után lettek bevezetve a magyarországi piacra.

A részletes pályázati kiírás megtalálható az MSZÉSZ honlapján: https://www.hah.hu/palyazatok/az-ev-technologiai-ujitasa-termek-innovacios-dij/az-ev-technologiai-ujitasa-termek-innovacios-dij-2024.

Forrás: MSZÉSZ / Facebook
Forrás: MSZÉSZ / Facebook
A zsűri októberben kiválasztja a 3 legjobb pályázatot benyújtó vállalkozást, akik lehetőséget kapnak, hogy az MSZÉSZ novemberi közgyűlésen rövid prezentáció keretében bemutassák terméküket.

Az első helyezettről a közgyűlésen résztvevő szállodák, szállodaláncok és éttermek képviselői, titkos szavazással döntenek majd.

Külön kiemeli a szakmai szövetség, hogy módosult időközben a határidő.

Az idei évben előzetes jelentkezéshez kötött a pályázás, ennek új, módosított határideje:  augusztus 11.

A Szövetség kizárólag azokat a pályamunkákat tudja befogadni, melyek esetében határidőre megtörtént a jelentkezés az alábbi linken:
https://form.jotform.com/mszallodaszovetseg/regisztracio

A pályázat beadási határideje: 2024. szeptember 10. ([email protected])


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.