A jelek szerint barátja, David Beckham segíthet abban, hogy Gordon Ramsay visszaszerezze kissé megtépázott nimbuszát. Az elmúlt két évben a séf leginkább házasságával, adóügyeivel és éttermeinek veszteségével került a bulvárlapok címlapjára, ha azonban megvalósul új terve, akkor már Beckham neve elég lehet ahhoz, hogy beszéljenek új éttermeiről.
A holland napilap Ramsay-hez közeli forrásból úgy értesült, hogy a sztárpáros elsőként Londonban nyitja meg The Ivy névre keresztelt közös éttermét, majd azután Amszterdam felé veszik az irányt. Állítólag a szakács már el is kezdte a tárgyalásokat különböző amszterdami szállodákkal, hogy helyet találjon a közös vállalkozásnak.
A skót nemzetiségű Gordon Ramsay jelenleg 16 Michelin-csillag tulajdonosa. Első éttermét 1998-ban Dél-Londonban nyitotta, a nem túl kreatív Gordon Ramsay névre keresztelt hely jelenleg három csillaggal rendelkezik, azaz a francia magazin bírálói szerint a világ legjobb éttermei között van.
Az utóbbi években inkább Anglián kívül nyitott új éttermeket, így született meg például a dubaji, a tokiói vagy a New York-i hely. A sorozatos étteremnyitások a sztárséf pénztárcáját is megviselték: a 2008 augusztus 31-én zárult üzleti évet 4,32 millió fontos veszteséggel abszolválta a vállalkozás. Ebből is jól látszik, hogy nem feltétlenül éri meg luxuséttermeket üzemeltetni.
Vagy legalábbis ha már erre adta a fejét, legalább kéne egy jó reklámarc - gondolhatta Ramsay. David Beckham ideális választás lehet, hiszen amellett, hogy Angliában nemzeti hősnek számít, a világ minden részén ismerik a nevét. Ráadásul elég pénze is van ahhoz, hogy beszálljon egy közös bizniszbe.
Sőt, részben kapcsolódik egymáshoz Ramsay és Beckham pályafutása, hiszen korábban a skót is futballistakarrierről álmodott gyermekkorában. Sőt, 1984-ben próbajátékon vett részt a skót sztárcsapatnál, a Rangersnél, azonban végül egy sérülés kettétörte pályafutását, ezért fordult 19 évesen a konyhaművészet felé.
Ramsay és Beckham közös vállalkozása azért sem lenne különösebben meglepő, mert ha hinni lehet a brit bulvársajtónak, akkor a két sztár régóta jó barátságban van. (Menedzsment Fórum)
Összeállnak a nagyágyúk: közös éttermeket nyit a sztárséf és Beckham?
Londonban és Amszterdamban nyitna közös éttermeket Gordon Ramsay sztárszakács és David Beckham - értesült a holland De Telegraaf című napilap. Az újság állítólag a séfhez közeli forrásból tudja, hogy az újdonsült üzlettársak már keresik is a helyszínt az éttermeknek - írja a Menedzsment Fórum

INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából
Csökkenő turistaérkezést és vendéjszakaszámot regisztráltak keleti szomszédainknál.

Akcióban a HotelHero
A szállodák és éttermek összefogásának köszönhetően 2025. február 2-a óta vasárnaponként 300 rászoruló jut egy-egy tányér meleg ételhez.

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül
Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.

Fontos mérföldkő a hostellánc életében
Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél
A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.

Francia vidéket idéző hangulat, kulináris élmények és egy fürdőliget
Exkluzív hotelélmény Dánszentmiklóson.

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán
A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok
Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken
A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei
Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.