Viszont a vendéglátás nem áll tőle távol, ezért saját hotelláncot szeretne létrehozni az egyébként üzletileg meglepően sok lábon álló híresség – írja a Femalefirst. "Mindig azon dolgozom, hogy a saját márkám építsem. A következő lépés, hogy saját hoteleket, nightclubokat és éttermeket szeretnék. Jobban bele szeretném ásni magam az ingatlanbizniszbe, ami a családi örökségem. Nemrég tárgyaltam arról, hogy Brazíliában és Indiában nyitok még Paris Hilton-üzleteket, amikből már több mint ötven van. A Fülöp.szigeteken tengerparti klubot nyitok, az év végén pedig több tévéműsor producere is leszek. Közben folyamatosan dolgozom a táska-, cipő- és szempillaspirál-kollekciómon. Sosincs nyugi!" – mondta Hilton a Hello magazinnak. (forrás: Velvet)
Paris Hilton saját hotelmárkát kreál?
Paris Hilton a Hilton-családnak nem azon az ágán van, amelyik a híres hoteleket is üzemelteti, így a híresség nem is örökölhetné meg a birodalmat, hiába emlegették sokáig csak örökösként - írja a Velvet.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében
A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok
2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője
A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.