Lusztig Tamás 1957-ben a Grand Hotel Hungaria elődjénél, mint tanuló kezdte meg pályafutását, majd a Park Szállóba, és 1961-től az Erzsébet Szállóba került, mint konyhafőnök helyettes. Helyettes chefként működött közre a Grand Hotel Margitsziget, majd az Erzsébet újranyitásakor is. Egy hosszabb hollandiai tartózkodás után 1971-től már konyhafőnökként ismét az Erzsébet Szálló csapatát erősítette. 1979-től a mai Danubius Hotel Flamenco elődjében, majd egy németországi munka után 1983 óta a felújított szállodában, mint konyhafőnök tevékenykedik a cégvezetés, a szálloda és a vendégek legnagyobb megelégedésére. Számos jeles kitüntetéssel és szakmai elismeréssel büszkélkedhet, többek között megkapta a Munka Érdemrend bronz fokozatát, valamint a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét is. Lusztig Tamás nyugdíjasként is segíteni fogja a konyha munkáját, a konyhafőnök pedig eddigi helyettese, Altbäcker György lesz, aki 1977 óta dolgozik a szakmában.
Személyi változás a Danubiusnál
Lusztig Tamás, a Danubius Hotel Flamenco konyhafőnöke 52 év szolgálat után saját kérésére, az ügyvezetés marasztalása ellenére 2009. december 31-vel nyugállományba vonul.
Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely
Szálloda, gasztronómia és wellness terén Európa legjobbjai közé választották a Minaro Hotel Tokaj MGallery-t.
Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén
Az Accor prémium nemzetközi szállodamárkája, a Pullman Hotels & Resorts november 1-jétől Szabó Áront nevezte ki a Pullman Budapest szálloda új igazgatójának.
Új tulajdonosnál a hányatott sorsú budai Design Hotel
Az egykori négycsillagos hotelben már a felújítási munkálatok is elkezdődtek.
Tarolt a Prónay-kastély egy exkluzív díjkiosztón
November 16-án tartották a Heritage Hotels of Europe Awards gáláját, amelynek során Európa történelmi szállodáinak legjobbjait ünneplik.
Hotel Divinus*****Superior: Kimagasló eredmények az Everguest megoldásaival
A Hotel Divinus*****Superior az Everguest egyik legösszetettebb projektje.
„Zöld Szálloda” elismerés Szántódon
A „Zöld Szálloda” cím mellett a Mövenpick BalaLand az elmúlt év során további rangos díjakat is elnyert.
Ízelítő a 2025. évi HOTCO konferencia programjából
Az idén januárban Bécsben megrendezésre kerülő eseményen az iparág vezetői találkoznak, hogy feltárják a vendéglátás jövőjét meghatározó kulcsfontosságú trendeket, kihívásokat és lehetőségeket.
Egy sokszínű szállodalánc bemutatkozása Budapesten
Alapvetően üzleti utazókat és szabadidős vendégeket várnak Best Western (BW) hotelekbe – a lánchoz 19 márka, 4 ezer taghotellel, több mint 100 országban szerepel az ernyőmárka egységeiként
Különleges videón az ikonikus budai szálló aranykora
Új korszak kezdetéhez érkezett a Hotel Gellért, Budapest egyik legismertebb és legkedveltebb történelmi épülete, hiszen októberben megkezdődött a szálloda felújítása.
Milyenek a kilátások év végéig a Balatonnál?
A szántódi ötcsillagos szálloda üzemeltetői szerint év végéig kitarthat a nyártól kezdődő, októberben kissé alábbhagyó, de még mindig jelentős utazási kedv.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.