Lusztig Tamás 1957-ben a Grand Hotel Hungaria elődjénél, mint tanuló kezdte meg pályafutását, majd a Park Szállóba, és 1961-től az Erzsébet Szállóba került, mint konyhafőnök helyettes. Helyettes chefként működött közre a Grand Hotel Margitsziget, majd az Erzsébet újranyitásakor is. Egy hosszabb hollandiai tartózkodás után 1971-től már konyhafőnökként ismét az Erzsébet Szálló csapatát erősítette. 1979-től a mai Danubius Hotel Flamenco elődjében, majd egy németországi munka után 1983 óta a felújított szállodában, mint konyhafőnök tevékenykedik a cégvezetés, a szálloda és a vendégek legnagyobb megelégedésére. Számos jeles kitüntetéssel és szakmai elismeréssel büszkélkedhet, többek között megkapta a Munka Érdemrend bronz fokozatát, valamint a Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjét is. Lusztig Tamás nyugdíjasként is segíteni fogja a konyha munkáját, a konyhafőnök pedig eddigi helyettese, Altbäcker György lesz, aki 1977 óta dolgozik a szakmában.
Személyi változás a Danubiusnál
Lusztig Tamás, a Danubius Hotel Flamenco konyhafőnöke 52 év szolgálat után saját kérésére, az ügyvezetés marasztalása ellenére 2009. december 31-vel nyugállományba vonul.

Tűz ütött ki a visegrádi négycsillagos szálláshelyen – FRISSÍTVE
A sors ismétli önmagát. A június 13-án történtekre reagált a ház tulajdonos-igazgatója.

Tíz szál gyertya az Aria Hotel Budapest születésnapi tortáján
2025-ben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját az Aria Hotel Budapest.

Újjászületett szálloda a kiállítások kapujában – megnyílt a négycsillagos hotel
A korábbi Expo Congress Hotel felújításából született az Expo Tower.

Nem panaszkodhatnak a szállodások az idei pünkösdi hosszú hétvégére
A június eleji hosszú hétvégén 45 százalékkal több vendég szállt meg a Balatonnál, mint tavaly, közölte a Visit Hungary.

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus
350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak
A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts
Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója
A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben
A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?
Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.