Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

A szálloda- és vendéglátóiparban szerzett több mint húszéves tapasztalattal rendelkező szakember kiterjedt tudásával és szakmai sikereivel járul hozzá az Andrássy úttól és a Budapesti Operaháztól mindössze néhány percre található szálloda működéséhez.

Szabó Áron a vendéglátásban kezdte pályafutását, és értékes tapasztalatokat szerzett front office területen, majd vezetőként a működési hatékonyság növelésére összpontosító projekteket, illetve márkaváltásokat is menedzselt eddigi karrierje alatt, továbbá tapasztalatot szerzett új ingatlanok fejlesztésében is. A Magyar Turisztikai Ügynökség vendéglátásért felelős igazgatójaként eltöltött évek során számos kulcsfontosságú kezdeményezést támogatott.

„Alapvetően a siker motivál – mondta Szabó Áron. – Hiszem, hogy a siker az egységes csapatmunka eredménye, mely mindig egy jó rendszeren és a rendszert működtető motivált embereken alapszik. Munkámban az embert tartom a legfontosabb értéknek.”

Szabó Áron, a Pullman Hotel új igazgatója
Szabó Áron, a Pullman Hotel új igazgatója
Fotó: Pullman Hotel

A Pullman Budapest idén áprilisban nyitotta meg kapuit. A hotel Szabó Áron vezetésével elkötelezett abban, hogy kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtson, és tovább emelje kínálatának színvonalát. A szálloda új kezdeményezéseket tervez megvalósítani, amelyek növelik a vendégek elégedettségét és pozitív munkakörnyezetet biztosítanak a kollégáknak.

Az egyedülálló 5 csillagos prémium szálloda az épület hat szintjén 136 stílusos és kényelmes szobával rendelkezik.

Minden szoba kortárs és funkcionális kialakítása és felszereltsége biztosítja mindazt, amire a kényelmes tartózkodáshoz szükség van. A Pullman minden szobához és lakosztályhoz kérésre ingyenes fitneszfelszerelést kínál, így a vendégek saját tempójukban, szobájuk privát kényelmében edzhetnek.

A szállodában két tárgyalóterem áll az üzleti célból érkező vendégek rendelkezésére – a kozmopolita és festői tér tökéletes hely a munkához, a kikapcsolódáshoz, az alkotáshoz és a kapcsolatteremtéshez. A szálloda egészségtudatos, kiegyensúlyozott és kiadós reggeli ételválasztékával a vendégek lendületesen kezdhetik a napot.


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.