Ismert szállodai szakember a Pullman Budapest hotel élén

A szálloda- és vendéglátóiparban szerzett több mint húszéves tapasztalattal rendelkező szakember kiterjedt tudásával és szakmai sikereivel járul hozzá az Andrássy úttól és a Budapesti Operaháztól mindössze néhány percre található szálloda működéséhez.

Szabó Áron a vendéglátásban kezdte pályafutását, és értékes tapasztalatokat szerzett front office területen, majd vezetőként a működési hatékonyság növelésére összpontosító projekteket, illetve márkaváltásokat is menedzselt eddigi karrierje alatt, továbbá tapasztalatot szerzett új ingatlanok fejlesztésében is. A Magyar Turisztikai Ügynökség vendéglátásért felelős igazgatójaként eltöltött évek során számos kulcsfontosságú kezdeményezést támogatott.

„Alapvetően a siker motivál – mondta Szabó Áron. – Hiszem, hogy a siker az egységes csapatmunka eredménye, mely mindig egy jó rendszeren és a rendszert működtető motivált embereken alapszik. Munkámban az embert tartom a legfontosabb értéknek.”

Szabó Áron, a Pullman Hotel új igazgatója
Szabó Áron, a Pullman Hotel új igazgatója
Fotó: Pullman Hotel

A Pullman Budapest idén áprilisban nyitotta meg kapuit. A hotel Szabó Áron vezetésével elkötelezett abban, hogy kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtson, és tovább emelje kínálatának színvonalát. A szálloda új kezdeményezéseket tervez megvalósítani, amelyek növelik a vendégek elégedettségét és pozitív munkakörnyezetet biztosítanak a kollégáknak.

Az egyedülálló 5 csillagos prémium szálloda az épület hat szintjén 136 stílusos és kényelmes szobával rendelkezik.

Minden szoba kortárs és funkcionális kialakítása és felszereltsége biztosítja mindazt, amire a kényelmes tartózkodáshoz szükség van. A Pullman minden szobához és lakosztályhoz kérésre ingyenes fitneszfelszerelést kínál, így a vendégek saját tempójukban, szobájuk privát kényelmében edzhetnek.

A szállodában két tárgyalóterem áll az üzleti célból érkező vendégek rendelkezésére – a kozmopolita és festői tér tökéletes hely a munkához, a kikapcsolódáshoz, az alkotáshoz és a kapcsolatteremtéshez. A szálloda egészségtudatos, kiegyensúlyozott és kiadós reggeli ételválasztékával a vendégek lendületesen kezdhetik a napot.


Ünnepi gasztronómia az ötcsillagos budapesti házban

Ünnepi gasztronómia az ötcsillagos budapesti házban  

A Matild Palota az idei ünnepi időszakra igazi téli csodavilágot teremt, ahol hatalmas üveg jégcsapok és óriás gyöngydíszek egyedi és modern összehatása ejti majd ámulatba a látogatókat az eleganciát sugárzó arany kiegészítőkkel karöltve.
Igazgatói kinevezések az Accent házainál

Igazgatói kinevezések az Accent házainál 

Koós Melinda vezeti a májusban újranyitott Kenese Bay Garden Resort & Conference szállodát, őt Maul Kitti váltja a Gotthard Therme Hotel & Conference élén.
Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók

Versenyfutás az elégedett vendégekért: lépéselőnybe kerülhetnek az AI-felhasználók 

Ebben a cikkben megvizsgáljuk, milyen kihívásokkal szembesül a vendéglátás, és hogyan segíthet az AI ezek leküzdésében.
Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára

Új technológiák és algoritmusok a szállodaszektor számára 

A szállodaiparban egyre nagyobb figyelmet kapnak az új technológiák és intelligens algoritmusok, amelyek célja az incidensek megelőzése és hatékony felderítése.
Újabb TRIBE-egységek a láthatáron

Újabb TRIBE-egységek a láthatáron 

Az utazók az elkövetkező években több mint negyven TRIBE-szálloda megnyitására számíthatnak, Európában olyan helyszíneken, mint Párizs, Krakkó, a Budapest Airport és Mainz.
MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok

MSZÉSZ Trendriport: több szálloda, tíz százalékkal magasabb vendégéjszaka számok 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette októberi trendriportját a KSH adatai alapján.
Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban

Friss arculat és izgalmas menük az egyik belvárosi szállodai bárban 

Az élet körforgása a bárpult mögött.
MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák?

MSZÉSZ-kutatás: milyen rendszerekkel dolgoznak a szállodák? 

Közelednek az ünnepek, sokan terveznek erre az időszakra kisebb-nagyobb utazásokat. de érdemes körültekintőnek lenni az előkészületeknél...
Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen

Díjazták a WING szállodáját a nívós ingatlanfejlesztési versenyen 

Különdíjat nyert a dual-branded ibis&TRIBE Budapest Stadium hotel.
Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija

Budapestre is berobogott a Pullman francia életérzést rejtő hálókocsija 

November 21-én egy varázslatos érzékszervi utazással zajlott a Pullman Happenings rendezvénysorozat első magyarországi eseménye, amelynek művészi koncepcióját Demeter Richárd álmodta meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.