Új központi Food&Beverage vezető a Danubius-nál

Papdi László több mint 20 éves szakmai karrierjét a Danubius Hotelsnél folytatja, központi F&B igazgató pozícióban. Az elmúlt időszakban munkatársaival új irányt dolgoztak ki, a gasztronómiai kínálat részévé tették a Danubius Hotels szállodáiban a minőségi gluténmentes termékeket, áll a lánc ezzel kapcsolatos közleményében.

Mint írják, Papdi László 2024. februárjától a Danubius Hotels Zrt. F&B igazgatója. A szakember feladatai közé tartozik a szállodalánc Food&Beverage koncepciójának innovációja, az éttermi szolgáltatások minőségi fejlesztése. Feladata megszervezni a területén dolgozó vezetők és munkatársak folyamatos fejlesztését, képzését, amely kiemelten fontos törekvése a szállodaláncnak.

Az új szakembernek F&B igazgatóként feladata, hogy csapatként fogja össze a séfeket és éttermi igazgatókat, felerősítse a szállodaláncon belüli szinergiákat. Szállodáink eltérő profilúak, mindegyik kitűnő konyhával, kedvelt gasztronómiai kínálattal. Lászlónak ezeket az egyedi sajátságokat kell az üzemeltetési oldallal összehangolni, központi stratégiai irányainkat a szállodákkal közösen megvalósítani.

– mondta Varga Csaba, a Danubius Hotels Zrt. üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettese. 

Papdi László / Forrás: Danubius Hotels
Papdi László / Forrás: Danubius Hotels

Papdi László 20 éves karrierje alatt számos elismerésben részesült, amelyek közül az egyik legemlékezetesebb azt tartja, amikor 2007-ben egy királyi rendezvényen főzhetett, amelyet II. Erzsébet királynő tiszteletére adtak. A szakember hat országban élt és dolgozott, majd 2018-ban tért haza Magyarországra. Itthon többek közt a Culinary Institute of Europe szakácsoktatója, majd a Parisi Udvar Hotel, a Normafa Club House és a Villa Bagatelle Executive Chef-je is volt. Legnagyobb szakmai sikerét 2017-ben jegyezte, amikor Svájc egyik neves hotelének éttermében Michelin ajánlást kapott az adott hely, amely 2019-ben Gault & Millau pontot is szerzett.

Szeretnék egy erős, egységes, tudatos F&B csapatot építeni, sok közös gondolkodással, innovációk megvalósításával. Ezen az úton indultunk el az elmúlt időszakban, egy nagyszerű csapattal

– mondta az új Danubius Hotels-es menedzser.

Az F&B igazgató az elmúlt hónapokban új irányok kidolgozásban vett részt munkatársaival. A láncszintű, egységes minőséget jelentő sztenderdek fejlesztése mellett az első feladatai közé a Danubius Hotels gasztronómiai kínálatának bővítését tűzte ki célul.További tervei között szerepel a szállodai egyedi kínálatok fejlesztése mellett, az egységes minőséget garantáló láncszintű sztenderdek újragondolása, a felelős gazdálkodás és a környezetvédelmi szempontok kiemelt figyelembevételével.

Papdi László elérhetőségei:

Email: [email protected]

 


Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra

Újra nyitva a családok és a wellness rajongók kedvence: a Hunguest Flóra 

Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Boeingből luxushotel

Boeingből luxushotel 

Felix Demin 2023 végén nyitotta meg a világ egyik legkülönlegesebb szálláshelyét: a Private Jet Villát.
Pihenés és konferenciaélet újratöltve:  nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája

Pihenés és konferenciaélet újratöltve: nyitva Hajdúszoboszló ikonikus szállodája 

A ház az elmúlt években teljesen megújult: a teljes felújtásnak köszönhetően modern külsővel és elegáns belső tereivel várja ismét vendégeit.
Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén

Új igazgató a Hunguest hévízi házainak élén 

2025. április 1-től Martos Andrást nevezték ki a Hunguest Helios és a Hunguest Panoráma szállodák igazgatójának.
Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás

Verdi Budapest Hotel: befejeződött a márkaváltás, jöhet a felújítás 

Új név, új arculat, új lehetőségek.
Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók

Tojásfestés, locsolkodás, wellness a húsvéti befutók 

A tavalyi évhez hasonlóan népszerű a húsvét a belföldi utazók körében – derült ki az egyik szállásfoglaló portál adataiból.
MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások

MSZÉSZ Dél-dunántúli régióülés: hosszabb foglalási ablakok, növekvő számú nyári foglalások 

Április 15-én, kedden zajlott a szakmai program Pécsett.
Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc

Az Emírségben nyitotta meg új egységét a Rove-lánc 

A Rove Al Marjan Island szálloda az Al Marjan-sziget tengerpartján nyílt meg Rász el-Haimában.
Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt

Belföldi szállásfoglalások alakulása Q1 alatt  

Főként rövid, 1-2 éjszakás belföldi utazásokat választottak a hazai vendégek az év első három hónapjában.
Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában

Luxusszállodát nyitott az Orient Express Rómában 

Az Orient Express La Minerva a legújabb ötcsillagos szálloda, amely Rómában nyílt meg.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.