Új központi Food&Beverage vezető a Danubius-nál

Papdi László több mint 20 éves szakmai karrierjét a Danubius Hotelsnél folytatja, központi F&B igazgató pozícióban. Az elmúlt időszakban munkatársaival új irányt dolgoztak ki, a gasztronómiai kínálat részévé tették a Danubius Hotels szállodáiban a minőségi gluténmentes termékeket, áll a lánc ezzel kapcsolatos közleményében.

Mint írják, Papdi László 2024. februárjától a Danubius Hotels Zrt. F&B igazgatója. A szakember feladatai közé tartozik a szállodalánc Food&Beverage koncepciójának innovációja, az éttermi szolgáltatások minőségi fejlesztése. Feladata megszervezni a területén dolgozó vezetők és munkatársak folyamatos fejlesztését, képzését, amely kiemelten fontos törekvése a szállodaláncnak.

Az új szakembernek F&B igazgatóként feladata, hogy csapatként fogja össze a séfeket és éttermi igazgatókat, felerősítse a szállodaláncon belüli szinergiákat. Szállodáink eltérő profilúak, mindegyik kitűnő konyhával, kedvelt gasztronómiai kínálattal. Lászlónak ezeket az egyedi sajátságokat kell az üzemeltetési oldallal összehangolni, központi stratégiai irányainkat a szállodákkal közösen megvalósítani.

– mondta Varga Csaba, a Danubius Hotels Zrt. üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettese. 

Papdi László / Forrás: Danubius Hotels
Papdi László / Forrás: Danubius Hotels

Papdi László 20 éves karrierje alatt számos elismerésben részesült, amelyek közül az egyik legemlékezetesebb azt tartja, amikor 2007-ben egy királyi rendezvényen főzhetett, amelyet II. Erzsébet királynő tiszteletére adtak. A szakember hat országban élt és dolgozott, majd 2018-ban tért haza Magyarországra. Itthon többek közt a Culinary Institute of Europe szakácsoktatója, majd a Parisi Udvar Hotel, a Normafa Club House és a Villa Bagatelle Executive Chef-je is volt. Legnagyobb szakmai sikerét 2017-ben jegyezte, amikor Svájc egyik neves hotelének éttermében Michelin ajánlást kapott az adott hely, amely 2019-ben Gault & Millau pontot is szerzett.

Szeretnék egy erős, egységes, tudatos F&B csapatot építeni, sok közös gondolkodással, innovációk megvalósításával. Ezen az úton indultunk el az elmúlt időszakban, egy nagyszerű csapattal

– mondta az új Danubius Hotels-es menedzser.

Az F&B igazgató az elmúlt hónapokban új irányok kidolgozásban vett részt munkatársaival. A láncszintű, egységes minőséget jelentő sztenderdek fejlesztése mellett az első feladatai közé a Danubius Hotels gasztronómiai kínálatának bővítését tűzte ki célul.További tervei között szerepel a szállodai egyedi kínálatok fejlesztése mellett, az egységes minőséget garantáló láncszintű sztenderdek újragondolása, a felelős gazdálkodás és a környezetvédelmi szempontok kiemelt figyelembevételével.

Papdi László elérhetőségei:

Email: [email protected]

 


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.