Új igazgatói kinevezések a Danubius-nál

Nagy Edit a Hotel Hungaria és a Hotel Arena szállodák élére érkezik, Varga Csaba HR igazgató a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót is ellátja év elejétől.

2022. január elsejétől a Danubius Hotelsnél a központi üzemeltetési igazgatói pozíciót Varga Csaba központi emberi erőforrások igazgató tölti be, az eddigi feladatköre megtartása mellett irányítja az üzemeltetési területet is.

 

Varga Csabát 2020-ban nevezték ki a Danubius HR igazgatójának. Ezt megelőzően a Danubius Hotel Helia és a Radisson Blu Béke klaszterének szállodaigazgatója volt. A szakember 1995-ben kezdte szállodaipari pályáját. A Danubiusnál eddig eltöltött 20 év alatt leányvállalati üzemeltetési igazgatói, HR vezetői és szállodaigazgatói pozíciókat is betöltött korábban. Széleskörű tapasztalatai mellett, munkáját segíti, hogy az idei évtől mindkét általa irányított terület a HR és az üzemeltetés is megerősített vezetői csapattal működik tovább.

 

Szintén január 1-től Nagy Edit a Danubius Hotel Hungaria és a Danubius Hotel Arena igazgatói pozícióját tölti be. Nagy Edit a klaszterigazgatói feladatokat Bogár Zoltán, központi üzletfejlesztési igazgatótól veszi át, aki átmenetileg megbízott szállodaigazgatóként ellátta a szállodák vezetését is.

A szakember a Hotel Nemzeti Budapest MGalleryből érkezik a Danubius Hotelshez, ahol szintén szállodaigazgatói pozíciót töltött be az elmúlt három évben. Szakmai pályafutását a Hotel Marriott Budapestben kezdte, majd a szállodaláncnál maradva üzemeltetési igazgatóként dolgozott többek között az oroszországi Voronyezsben, Szkopjéban és Isztambulban.

Elérhetőségeik:

Varga Csaba - központi üzemeltetési és HR igazgató Email: [email protected]

Mobil: +36 30 432 1911

Nagy Edit – szállodaigazgató

Danubius Hotel Arena és Danubius Hotel Hungaria Email: [email protected]

Mobil: +36 30 967 01 99

Forrás: Danubius / Turizmus Online


Átadták az idei Aranynap-díjakat

Átadták az idei Aranynap-díjakat 

Hat magyarországi konferencia és wellness szálloda, valamint rendezvényhelyszín kapott elismerést.
Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról

Napfényes fejezet – a Danubius-lánc, köztük a Hotel Helia megújulásáról 

A Danubius Hotel Helia – nevéhez méltóan, hiszen a „Helia” a Naphoz kötődőt jelenti – fénylő pont a főváros szállodai kínálatában.
Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában

Újabb négy ház a Hilaris Hotels portfóliójában 

Négy magyarországi szálláshellyel bővül a szállodalánc.
Megkezdődött a 44. Országos Borverseny

Megkezdődött a 44. Országos Borverseny 

Mintegy 2700 palack bor versenyez.
Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája

Már fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája 

Az ötcsillag superior minősítésű hotel 285 szobájában több mint 600 vendéget tud fogadni.
Turisztikai fejlesztés Nógrádban

Turisztikai fejlesztés Nógrádban 

Jelentős felújításon esik át az 1973 óta működő Salgó Hotel.
Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen

Hunguest hotelek Hévízen: wellness és kikapcsolódás egy helyen 

A Hunguest Hotels szállodaláncnál a lánc számos szállodája teljes körűen megújult, köztük hévízi egységeik is.
Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken

Belföldi és nemzetközi vendégérkezések hazai szálláshelyeken 

A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén

Két új magyar szálláshely a világ fenntartható turizmusának térképén  

Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly

MSZÉSZ márciusi trendriport – kevesebb belföldi vendég, mint tavaly 

Márciusi trendriport a KSH adatai alapján.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.