Új szakemberek a Párisi Passage Café & Brasserie élén

A Párisi Udvar Hotel Budapest legendás és újjávarázsolt passzázsának éttermében új vezetők érkeztek.

A Párisi Passage Café & Brasserie célja, hogy elrugaszkodjon a megszokottól és újraértelmezze a hagyományos magyar konyha ízvilágát, törekedve a szemet gyönyörködtető tálalásra.

A menedzsment tagjai: Csizmadia Örs Director of Food & Beverage; Papdi László Executive Chef; Kassai Kálmán Restaurant Manager.

Csizmadia Örs az elmúlt 14 évben Budapest top éttermeiben és több neves külföldi helyen, mint például a ’Manhattan 15 East Restaurant’-ban szerzett vezetői tapasztalatokat. Számos világsztár volt a vendége, többek között: Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Lady Gaga, Robert De Niro. Szakmai filozófiája, hogy kialakítsa azt az arany középutat, amellyel egyszerre tud megfelelni a luxushotel nemzetközi vendégköre és a minőségi éttermeket kereső magyar vendégek által támasztott elvárásoknak. Csapatával azon dolgoznak, hogy olyan hangulatot teremtsenek ötvözve a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal, amely visszatérésre csábítja a budapesti közönséget is nap mint nap.

A ház executive séfje, Papdi László 15 éves szakmai múltja alatt számos szakmai elismerésben, köztük Michelin ajánlásban is részesült, mégis egyik legemlékezetesebb szakmai sikerének azt tartja, amikor II. Erzsébet brit királynő számára is főzhetett. A Párisi Udvar Hotel Budapest csapatához egy svájci Relais & Chateaux brandhez tartozó exkluzív szállodából igazolt. László séf munkáját dicséri az étterem most debütáló őszi étlapjának egy új koncepció mentén, a gyönyörű környezet adta inspirációval fűszerezett kialakítása. A korábban hivatásos versenytáncos múlttal is rendelkező séf, az egyik vezető tévécsatornán közvetített főzőversenyen is megcsillogtatja tehetségét.

A széles körben ismert szakember 20 éve dolgozik hazai és külföldi prémium kategóriás éttermekben és szállodákban, ahol rangos nemzetközi díjak elérésben is tevékenyen közreműködött. Kálmán a spanyol Kempinski Hotel Bahia, Marbella nyitócsapatából igazolt a Párisi Udvar Hotel Budapest F&B részlegéhez. Kálmán szakmai ars poeticaja, hogy a vendég elvárásait is túlszárnyalva, minden nap, minden vendég a legtökéletesebb minőségű ételt és kiszolgálást kapja.

Elérhetőségek: Csizmadia Örs, Director of Food & Beverage Telefon: +36 20 342 0780 E-mail: ors.csizmadia@parisiudvarhotel.com Papdi László, Excecutive Chef Telefon: +36 70 463 3712 E-mail: laszlo.papdi@parisiudvarhotel.com Kassai Kálmán, Restaurant Manager Telefon: +36 70 390 8002 E-mail: kalman.kassai@parisiudvarhotel.com


Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
A Hotel Clark nem akármilyen elismerést zsebelt be

A Hotel Clark nem akármilyen elismerést zsebelt be 

A TripAdvisor idei győztesei közt ott találjuk a Lánchíd budai-hídfőjénél, a Vár tövében található hotelt.
Változás a Mellow Mood Csoport egyik vezetői pozíciójában

Változás a Mellow Mood Csoport egyik vezetői pozíciójában 

Bayer Bence másfél év kihagyás után visszatért a Mellow Mood Hotels-hez.
Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában

Páratlan művészeti élmény ebben a pesti szállodában 

Mától látogatható Fischer Judit Mundane Romance c. egyéni kiállítása a Hilton legújabb budapesti szállodájában.
A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?