Új szakemberek a Párisi Passage Café & Brasserie élén

A Párisi Udvar Hotel Budapest legendás és újjávarázsolt passzázsának éttermében új vezetők érkeztek.

A Párisi Passage Café & Brasserie célja, hogy elrugaszkodjon a megszokottól és újraértelmezze a hagyományos magyar konyha ízvilágát, törekedve a szemet gyönyörködtető tálalásra.

A menedzsment tagjai: Csizmadia Örs Director of Food & Beverage; Papdi László Executive Chef; Kassai Kálmán Restaurant Manager.

Csizmadia Örs az elmúlt 14 évben Budapest top éttermeiben és több neves külföldi helyen, mint például a ’Manhattan 15 East Restaurant’-ban szerzett vezetői tapasztalatokat. Számos világsztár volt a vendége, többek között: Scarlett Johansson, Penelope Cruz, Lady Gaga, Robert De Niro. Szakmai filozófiája, hogy kialakítsa azt az arany középutat, amellyel egyszerre tud megfelelni a luxushotel nemzetközi vendégköre és a minőségi éttermeket kereső magyar vendégek által támasztott elvárásoknak. Csapatával azon dolgoznak, hogy olyan hangulatot teremtsenek ötvözve a legmagasabb szintű szolgáltatásokkal, amely visszatérésre csábítja a budapesti közönséget is nap mint nap.

A ház executive séfje, Papdi László 15 éves szakmai múltja alatt számos szakmai elismerésben, köztük Michelin ajánlásban is részesült, mégis egyik legemlékezetesebb szakmai sikerének azt tartja, amikor II. Erzsébet brit királynő számára is főzhetett. A Párisi Udvar Hotel Budapest csapatához egy svájci Relais & Chateaux brandhez tartozó exkluzív szállodából igazolt. László séf munkáját dicséri az étterem most debütáló őszi étlapjának egy új koncepció mentén, a gyönyörű környezet adta inspirációval fűszerezett kialakítása. A korábban hivatásos versenytáncos múlttal is rendelkező séf, az egyik vezető tévécsatornán közvetített főzőversenyen is megcsillogtatja tehetségét.

A széles körben ismert szakember 20 éve dolgozik hazai és külföldi prémium kategóriás éttermekben és szállodákban, ahol rangos nemzetközi díjak elérésben is tevékenyen közreműködött. Kálmán a spanyol Kempinski Hotel Bahia, Marbella nyitócsapatából igazolt a Párisi Udvar Hotel Budapest F&B részlegéhez. Kálmán szakmai ars poeticaja, hogy a vendég elvárásait is túlszárnyalva, minden nap, minden vendég a legtökéletesebb minőségű ételt és kiszolgálást kapja.

Elérhetőségek: Csizmadia Örs, Director of Food & Beverage Telefon: +36 20 342 0780 E-mail: [email protected] Papdi László, Excecutive Chef Telefon: +36 70 463 3712 E-mail: [email protected] Kassai Kálmán, Restaurant Manager Telefon: +36 70 390 8002 E-mail: [email protected]


Megújult a Kempinski Hotel Corvinus

Megújult a Kempinski Hotel Corvinus  

350 új élmény: a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben befejeződött a szobák és lakosztályok felújítása.
Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak

Itt is lesz tagja a luxusszállodaláncnak 

A Hyatt luxusszállodalánc folytatja terjeszkedését a régióban az AluaSoul Sunny Beach megnyitásával Bulgáriában.
Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts

Bővíti lengyelországi portfólióját az IHG Hotels & Resorts  

Az IHG portfóliója Lengyelországban meghaladja a 30 működő és fejlesztés alatt álló szállodát.
Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója

Balaton-felvidéki egységekkel bővült az Eventrend portfóliója 

A Hazai Provence butikhotel és a 84 Bisztró a magyar cégcsoporthoz került.
SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben

SopronFest idején elegáns szalonzene a Hotel Mimiben 

A soproni Lőverek egy apró. romantikus szálláshelyén igazi házi muzsika szól majd a fesztivál ideje alatt.
Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.