A svájci St. Moritz-ban található „La Marmite“ étterem szakácsa állította össze a május és június során a Lufthansa First és Business Class osztályain utazók menüjét. A First Class utasai előételek közül a folyami rákpástétom, vagy a lime-mal kevert crème-fraîche közül választhatnak. A gazdag főétel-kínálat többek közt zsályás gyöngytyúk-szeletből, sütőtök-gulyásból és túrókrémből áll. A Business Classon utazók pedig például előételként almasalátával kínált tejfölös pisztrángot, főételként fehérsáfrányban pácolt sült fogast választhatnak, amelyet spenótos rizzsel kínálnak. Természetesen a másik házigazda, Ausztria sem maradhatott ki a sztárséf programból: a keleti partra érkező Lufthansa-járatok utasai májustól egy exkluzív sushi-dobozt is választhatnak menüként, amelyet az osztrák Mario Lohninger állított össze. A doboz többek közt szezámbundába göngyölt sushit, sajtot és zöldtea-krémbe ágyazott garnélarákot tartalmaz.
Sztárséf program a Lufthansánál
Különleges módon melegít be a Lufthansa az év egyik legnagyobb sporteseményére: a svájci-osztrák közös futball Európa-bajnokság kezdete előtt Reto Mathis mesterszakács fogásait kínálja a német légitársaság tengerentúli járatain.

Elindult a dunai hajózási szezon
Korszerűbb belső terek, kávéházi hangulat, vacsorahajók.

A SIA felújítja a szingapúri reptéren lévő váróhelyiségeit
A Singapore Airlines felújítja a Changi repülőtéren lévő váróit.

Jön a nyár, érkeznek az új Flixbus-ok
2025-ben 15 százalékkal több úti cél érhető el, mint tavaly.

Jönnek az új Bubik
Teljes megújuláson megy keresztül a fővárosi közbringarendszere.

Légügyi cég stratégiai megállapodása az egyre szeszélyesebb időjárás miatt
A HungaroControl szorosabb együttműködésbe kezdett hazánk meteorológiai szolgáltatójával, a HungaroMet-tel.

Fent a fedélzeten az utas, és nem tudja hová tart a SAS
Az utasok csak a landolás után tudják meg, hova érkeztek.

Kedden, szerdán ne a megszokott rutinból közlekedjen Budapesten!
Mert a fővárosban kedd délutántól szerda estig tartó gyűlés miatt ismét jelentős torlódásokra kell számítani.

Egyetlen szendvics sem vihető be az Egyesült Királyságba
Az európai kontinens több országában terjedő fertőző száj- és körömfájás miatt a hús- és tejtermékek személyes célú behozatali tilalmát kiterjesztik az összes uniós tagállamra.

Exkluzív díjátadó a Duna-parton
Díjakat osztott magyarországi utazási irodáknak a világ legtöbb országába repülő légitársasága.

Születésnapját régi vonatokkal ünnepli a Gyermekvasút
Szombaton rendezik meg a Gyermekvasút napját.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.