Megérkezett a sörtúrázó csapat Grimbergenbe - ÉLŐ

Szerda délelőtt elindult Brüsszelbe a Turizmus Vendég és Hotel és a Carlsberg Hungary szervezésében zajló, a belga Grimbergen sört megsimertető túra. A háromnapos eseményről élőben tudósítunk! Ne maradjon le egyetlen percről sem!

Cikkünk folyamatosan frissül!

10.10 Szalai Tamás

Nehéz a jól tartott blogger dolga: kissé kóválygó fejjel próbálja összeszedni az elmúlt két nap történéseit (igen, mi is nagyon sajnáljuk magunkat). Szóval van baj, egyrészt mert a Grimbergennél tényleg kitettek magukért a tegnapi rendezvényen, meglátogattunk mindent amit lehetett – jó kaja, jó sörök, jó hangulat – másrészt meg amikor nem volt program, akkor csináltunk magunknak bajt…

TOVÁBB A BEJEGYZÉSHEZ >>>

 

21.19 Szalai Tamás

 

18.50 Györki Attila

 

18.45 Fülöp István

 

18.00 Szalai Tamás

 

 

15.30 Szalai Tamás

 

 

15.28 Fülöp István

 

15.18 Györki Attila

 

Beer tasting at Grimbergen! What a taste!! #fruits #beer #tasting

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett videó, 2016. Szept 8., 06:17 PDT

 

 

15.10 Szalai Tamás

 

 

14.50

13.55 Györki Attila

 

Fenékig! #grimbergen #sortura #fenekig

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett videó, 2016. Szept 8., 04:20 PDT

 

 

13.50 Györki Attila

 

Akkor kezdjük el! #grimbergen #snacks #tour

Attila Gyorki (@attilagyorki93) által közzétett fénykép, 2016. Szept 8., 03:47 PDT

 

 

13.44 Fülöp István

 

13.15 Fülöp István

 

11.05

Hogy idén milyen lesz az apátsági túra, az hamarosan kiderül, délben indul a csapat. Addig is egy kis ízelítő egy korábbi eseményből Valami ilyesmire számíthatnak az újságírók és bloggerek.

{youtube|id=l3cODqGkAlY}

{youtube|id=C0o7KMqerb8}

 

10.10 Györki Attila

 

9.38

A sörtúrás csapat tegnap este elég sokáig előkóstolást tartott. Az izgalmak viszont csak ma következnek, indulnak a Grimbergen eredeti otthonába, az apátságra. A program 2-kor kezdődik és egészen késő estig tart majd. Sűrű nap lesz.

22.30 Szalai Tamás

 

 

21.20 Szalai Tamás

 

 

Helyére kerülnek a dolgok. Vacsi. #kagylo #mussels #fenekig #fenékigontour #brussels #grimbergen

Fenékig (@fenekig) által közzétett fénykép, 2016. Szept 7., 11:16 PDT

 

18.35 Fülöp István

 

17.15 Fülöp István

 

17.15 Fülöp István

 

17.10 Györki Attila

 

17.00 Szalai Tamás

 

 

15.45 Györki Attila

15.00 Szalai Tamás

 

Azér' ez busz. #fenekig #fenékigontour #brussels #grimbergen #indulazutazas

Fenékig (@fenekig) által közzétett fénykép, 2016. Szept 7., 06:32 PDT

 

 

14.30 Fülöp István

Kisebb késéssel megérkeztünk a brüsszeli hotelbe, rövidesen indul a városnézés. 

 

10:00 Szalai Tamás

 

 

Mi ez?

Augusztus hirdettünk meg a pályázatot, amiben kerestük azt a kommunikációs iparban dolgozó, vagy ebbe az iparba elhelyezkedni kívánó tartalomembert, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmákra szülőhazájába, Belgiumba, és tudósítana erről az utazásról, szöveges, képes és/vagy videós formában.

A mostani élő tudósításban a pályázaton győztes Szalai Tamáson kívül a Turizmus Vendég és Hotel szakmai oldal által kiválasztott szakács blogger és a kreatív szerkesztője Fülöp István beszámolóit olvashatják majd. 

Első körben ismerjék meg a tudósítócsapatot!

Szalai Tamás

Szalai Tamás az elmúlt öt évben sörfogyasztóként, sörbloggerként, házi sörfőzőként, sörtúravezetőként folyamatosan foglalkozik sörrel, sőt az egyik receptje, a Dezső vére kereskedelmi forgalomban is kapható.

Szalai Tamás a Fenékig blog egyik szerzője, eddigi bejegyzései itt olvashatók >>>

 

 

Györki Attila

Györki Attila a 2014 óta működő Egy szakács naplója nevű blog elindítója. "Az oldal fő profilja a konyhai történetek, milyen az élet szakácsként, és élménybeszámolók az adott régiók, városok gasztronómiájából, ahol éppen dolgozom, vagy nyaralok" - így mutatta be blogját a szerző, amelynek a Facebookon közel harmincezres rajongótábora van.

Az Egy szakács naplójának Facebook-oldala >>>

 

Fülöp István

Fülöp István 2011 óta a Kreatív szerkesztője, több száz cikket írt már a kommunikációs iparról és a szerkesztőségben egyértelműen ő ért a legjobban a belga sörökhöz. Magát szerényen egyszerű laikus sörfogyasztónak tartja.

Fülöp István eddigi cikkei a Kreatívon >>> 

 

A Cikk megjelenését a Carlsberg Hungary támogatta!


Kiderült, mikor érdemes repülőjegyet venni

Kiderült, mikor érdemes repülőjegyet venni 

Ha tavasszal szeretnénk utazni, akkor közeli úti célra még vehetünk kedvező árú repülőjegyet.
Ausztria 2024-es turisztikai eredményei

Ausztria 2024-es turisztikai eredményei 

Ausztria számára 2024 különösen sikeres év volt a közép-kelet-európai piacokon.
Utazás Kiállítás 2025: Ciprus, ahol a kultúra és a természet találkozik

Utazás Kiállítás 2025: Ciprus, ahol a kultúra és a természet találkozik 

Mutatós vendégszámok, az igazi profik ősszel indulnak a szigetre.
Járatlan utakon: felfedezésre váró úti célok Franciaországban

Járatlan utakon: felfedezésre váró úti célok Franciaországban 

Vajon szüksége van marketingre a világ egyik leglátogatottabb országának, amely több esetben az overtourismmal is küzd?
Túlzsúfoltság a velencei karneválon

Túlzsúfoltság a velencei karneválon 

Valentin nap hétvégéjén hatalmas tömegű turista áradat lepte el a velencei utcákat és hidakat újabb aggodalmakat keltve a helyiekben.
Jelentős vásárok Brnó-ban a világ szakembereinek

Jelentős vásárok Brnó-ban a világ szakembereinek 

A 2025-ös év ismét gazdagá vásárprogramot hoz a brnó-i vásárterületre, tele nagy jelentőségű eseményekkel különöző iparágak és egyéb szakterületek számára.
Kultúrális központ lehet a spanyol festő szülőháza Sevillában

Kultúrális központ lehet a spanyol festő szülőháza Sevillában 

Kulturális központtá alakítaná Diego Velázquez (1599-1660) világhírű spanyol festő sevillai szülőházát az épületet megvásároló befektetői csoport.
Melyik a jó választás? –10 °C-ban fagyoskodni vagy +16 °C-ban napfürdőzni?

Melyik a jó választás? –10 °C-ban fagyoskodni vagy +16 °C-ban napfürdőzni? 

Az elsőt Budapesten mérik, a második pedig Málta szigetén a most jellemző hőmérséklet.
A jövő fesztiválja Bécsben

A jövő fesztiválja Bécsben 

Áprilisban Bécs ad otthont Európa legnagyobb, a jövő munkahelyeivel foglalkozó rendezvényének.
Rakonczay Gábor 1300 kilométerre a céltól az óceán-átkenuzáson

Rakonczay Gábor 1300 kilométerre a céltól az óceán-átkenuzáson 

A 44 éves magyar sportoló közösségi oldalán ad mindennap helyzetjelentést, de az érdeklődők online is nyomon tudják követni a hajóját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.