Cikkünk folyamatosan frissül!
10.10 Szalai Tamás
Nehéz a jól tartott blogger dolga: kissé kóválygó fejjel próbálja összeszedni az elmúlt két nap történéseit (igen, mi is nagyon sajnáljuk magunkat). Szóval van baj, egyrészt mert a Grimbergennél tényleg kitettek magukért a tegnapi rendezvényen, meglátogattunk mindent amit lehetett – jó kaja, jó sörök, jó hangulat – másrészt meg amikor nem volt program, akkor csináltunk magunknak bajt…
21.19 Szalai Tamás
18.50 Györki Attila
18.45 Fülöp István
18.00 Szalai Tamás
15.30 Szalai Tamás
15.28 Fülöp István
15.18 Györki Attila
15.10 Szalai Tamás
14.50
13.55 Györki Attila
13.50 Györki Attila
13.44 Fülöp István
13.15 Fülöp István
11.05
Hogy idén milyen lesz az apátsági túra, az hamarosan kiderül, délben indul a csapat. Addig is egy kis ízelítő egy korábbi eseményből Valami ilyesmire számíthatnak az újságírók és bloggerek.
{youtube|id=l3cODqGkAlY}
{youtube|id=C0o7KMqerb8}
10.10 Györki Attila
9.38
A sörtúrás csapat tegnap este elég sokáig előkóstolást tartott. Az izgalmak viszont csak ma következnek, indulnak a Grimbergen eredeti otthonába, az apátságra. A program 2-kor kezdődik és egészen késő estig tart majd. Sűrű nap lesz.
22.30 Szalai Tamás
21.20 Szalai Tamás
18.35 Fülöp István
17.15 Fülöp István
17.15 Fülöp István
17.10 Györki Attila
17.00 Szalai Tamás
15.45 Györki Attila
15.00 Szalai Tamás
14.30 Fülöp István
Kisebb késéssel megérkeztünk a brüsszeli hotelbe, rövidesen indul a városnézés.
10:00 Szalai Tamás
Mi ez?
Augusztus hirdettünk meg a pályázatot, amiben kerestük azt a kommunikációs iparban dolgozó, vagy ebbe az iparba elhelyezkedni kívánó tartalomembert, aki szívesen elutazna a Grimbergen sörmákra szülőhazájába, Belgiumba, és tudósítana erről az utazásról, szöveges, képes és/vagy videós formában.
A mostani élő tudósításban a pályázaton győztes Szalai Tamáson kívül a Turizmus Vendég és Hotel szakmai oldal által kiválasztott szakács blogger és a kreatív szerkesztője Fülöp István beszámolóit olvashatják majd.
Első körben ismerjék meg a tudósítócsapatot!
Szalai Tamás |
Szalai Tamás az elmúlt öt évben sörfogyasztóként, sörbloggerként, házi sörfőzőként, sörtúravezetőként folyamatosan foglalkozik sörrel, sőt az egyik receptje, a Dezső vére kereskedelmi forgalomban is kapható. Szalai Tamás a Fenékig blog egyik szerzője, eddigi bejegyzései itt olvashatók >>>
|
Györki Attila |
Györki Attila a 2014 óta működő Egy szakács naplója nevű blog elindítója. "Az oldal fő profilja a konyhai történetek, milyen az élet szakácsként, és élménybeszámolók az adott régiók, városok gasztronómiájából, ahol éppen dolgozom, vagy nyaralok" - így mutatta be blogját a szerző, amelynek a Facebookon közel harmincezres rajongótábora van. |
Fülöp István |
Fülöp István 2011 óta a Kreatív szerkesztője, több száz cikket írt már a kommunikációs iparról és a szerkesztőségben egyértelműen ő ért a legjobban a belga sörökhöz. Magát szerényen egyszerű laikus sörfogyasztónak tartja. Fülöp István eddigi cikkei a Kreatívon >>> |
A Cikk megjelenését a Carlsberg Hungary támogatta!