Tengerparti konferenciakomplexum Šibenik MICE-kínálatában

Egy kongresszusi helyszínnek ma már nem elég szépnek, korszerűnek, sokoldalúnak, tágasnak és jól variálhatónak lennie, szükséges valami plusz, valami egyedi, ami megfogja a MICE-világ figyelmét. A dalmát tengerparton találunk egy minden tekintetben egyedülálló létesítményt, ez a Šibenik Kongresszusi Központ.

Az eredetileg 2017. májusában megnyílt létesítményt már a lokációja is figyelemre méltóvá teszi. Šibenik városának UNESCO Világörökségét képező látnivalói és hangulata, a közeli nemzeti partok és a dalmát szigetvilág számtalan incentive programlehetőséget kínál, miközben kiváló megközelíthetőséggel is rendelkezik: a két nagy reptérrel is rendelkező város, Zadar és Split között helyezkedik el.

A kongresszusi központ ráadásul közvetlenül a tengerparton áll, és saját szállodákkal is rendelkezik, ami hatalmas vonzerőt jelent.
 
Ez a három szinten összesen 6000 négyzetméternyi rendezvénytérrel és 25 rugalmasan alakítható konferenciateremmel, 5 hotelben 1547 szállodai szobával, 23 étteremmel és bárral és 4000 négyzetméternyi spa és wellness területtel rendelkező komplexum rengeteg fénnyel, egyszerre modern és barátságos építészeti megoldásokkal rendelkezik. Legnagyobb terme 1500 főt képes befogadni.

Mindezt professzionális rendezvényszemélyzettel és saját, magas színvonalú cateringgel szolgálja ki. Így tehát minden adott és egy helyen elérhető, ami egy sikeres üzleti rendezvényhez elengedhetetlen.


A kongresszusi központ üzemeltetői hisznek benne, hogy

a személyes kapcsolatoknak soha nem volt akkora jelentősége, mint napjainkban.

Az Amadria Park ehhez is innovatív, látványos rendezvénytereket kínál lenyűgöző szabadtéri helyszíneivel, amelyek lehetővé teszik, hogy a résztvevők a megszokott formákból kitörve, szabadabban, a friss levegőn, a természet közelségében élvezhessék az üzleti eseményeket. Üzleti ebéd egy dalmát falu olajfaligetében, vagy könnyű snack és koktélparti a lemenő nap fényében a parton - itt ez is lehetséges.

###cikkajanlo,83818##-
 


A madridiak Balatonja a magyarok kedvence

A madridiak Balatonja a magyarok kedvence  

A magyarok körében azért is lett népszerű a terület, mert más spanyol régiókhoz képest jóval könnyebben megközelíthető.
Hatalmas veszteségekre készül a párizsi kulturális szektor az olimpia miatt

Hatalmas veszteségekre készül a párizsi kulturális szektor az olimpia miatt 

 „Mi vagyunk a nagy vesztesek” – mondják a párizsi kulturális szektorban dolgozók.
Az Etna továbbra sincs nyugton - lezárták Catania repterét

Az Etna továbbra sincs nyugton - lezárták Catania repterét 

Lezárták a szicíliai Catania repülőterét, amelyet hamueső temetett be az Etna vulkán kitörése miatt kedden.
Prémium úti cél Törökországban

Prémium úti cél Törökországban 

A török félsziget a hírességek kedvenc "prémium” úti célja.
Pompeii, a betemetett város

Pompeii, a betemetett város 

A kapun belépve megcsap a történelem szaga – a hatalmas kövekkel kirakott utcákat járva úgy érzem magam, mintha egy időgép visszavitt volna az ókorba.
Idehaza egy idegenforgalmi képviselettel kevesebb

Idehaza egy idegenforgalmi képviselettel kevesebb  

A Tunéziai Idegenforgalmi Hivatal budapesti képviselete a következő információt küldte szerkesztőségünkbe.
Magyarok nélkül megállna Ausztria

Magyarok nélkül megállna Ausztria 

Tíz év alatt több mint a duplájára nőtt a magyarok létszáma Ausztriában, ami napjainkban már meghaladja a 107 ezret.
Öt lenyűgöző nemzeti park Horvátországban

Öt lenyűgöző nemzeti park Horvátországban 

Ha a nyaralást Horvátországba tervezi, mindenképp érdemes felfedezni az Adriai-tengeren található természeti kincseket.
Borravaló körkép: ennyit illik adni a különböző országokban

Borravaló körkép: ennyit illik adni a különböző országokban 

A borravaló megítélése kultúránként és nemzetenként változó: ami az egyes országokban szokás, az egy másikban akár sértés is lehet. 
Boldogság-automaták és szerelmeslevelek a turizmus szolgálatában

Boldogság-automaták és szerelmeslevelek a turizmus szolgálatában 

Linz kirobbanóan sikeres a magyar látogatók körében is.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.