Digitális újdonságokkal várja a családokat a Gundel Kert

Érintésmentes kávéházi és éttermi, továbbá gyermek-, és kutya étlappal csábítja a vendégeket a megújult Gundel Kert.

Folytatódik a Gundel Étterem újrapozícionálása: miután tavaly decemberben megújult belső térrel, újragondolt, ám továbbra is magyar étlappal és új szakemberekkel nyitott újra a pandémia után, májusban a koncepcióváltást folytatva a Gundel Kert gyermek- és kutyabarát vendéglátóhelyként debütált, amit a külön a gyerekek és négylábúak számára készített étlap is jelez. A frissített, könnyedebb, pénztárca barátabbá tett étlapokat pedig a Screbo digitális megoldásai teszik még egyedibbé. 

A Screbo eredetileg apartmanokba és szállodai szobákba kihelyezett tabletes megoldásokkal került be a köztudatba, ám a kovidra adott azonnali válaszként előrukkoltak egy éttermek számára elérhető érintésmentes étlap funkcióval is. A fejlesztés különlegessége, hogy a QR kóddal elérhető éttermek profilján nem csak az
étlap látható, hanem egyfajta mini weboldalként az étterem története, képgaléria és egyéb érdekes
menüpontok is elérhetők. A Screbo folyamatos fejlesztésével 2022 tavaszára elkészült Gundel Étterem
tovább gondolt oldala is, amely már nem csak az éttermi és kávéházi érintésmentes étlapot, hanem a
gyerek-, és kutyaétlapot és a gyerekek számára a játszótéri programot is tartalmazza.

“Az új felületen minden olyan érdekes elemet meg tudunk mutatni, ami a Gundel történetében fontos, ráadásul
angol és magyar nyelven is.” - mondta Pintér Mariann, a Gundel Étterem és Kávéház marketingvezetője.

Megemlítette, hogy a decemberi nyitást követően azt vették észre, hogy az asztaloknál ülő családok a gyereket a mobiltelefonnal vagy tablettel foglalják le egy-egy étkezés alkalmával. És mivel a megújult koncepció jegyében az ételek és a környezet összhangja mellett az éleményekre is komoly figyelmet fordítanak, ezért  lett a Gundel Kids név alatt futó gyermekétlap különlegessége egy olyan egyedi alkalmazás, ami egyben játék program is. A kisebbek egy térkép segítségével fedezhetik fel a játszótéri játékokat, illetve telefonon, vagy tableten kiválaszthatják a Gundel saját mobil színezőjét, de akár meghallgathatnak vagy elolvashatnak egy, az étterem történetéhez köthető mesét Marczali Ágnes csodás ábrázolásával és Kalocsányi Gábor hangján.


A Screbo adminisztrációs felülete bárki számára könnyen kezelhető, felépítése egyedileg alakítható,
bármilyen típusú tartalommal kiegészíthető és gyorsan módosítható. “A Screbo admin felületen látjuk,
hogy rögtön az első nap mennyi volt az elérés, tehát hányan nézték meg a QR-kódot és az egyes
aloldalakat. Nyilván ez a legfőbb szempont abban, hogy később milyen típusú tartalmakkal bővítsük a
platformot.” - tette hozzá Vadász Gábor, a Screbo ügyvezetője.

A vendéglátóiparban tapasztalható munkaerőhiány miatt egyre többen fordulnak olyan digitális
megoldásokhoz, amelyek az innovatív élmények mellett tehermentesítik a túlterhelt személyzetet. A
problémára megoldásként a Screbo kifejlesztette azt a rendszert, ahol az éttermekben minden egyes asztal
külön QR kóddal rendelkezik, így a rendelések közvetlenül leadhatók a felületen. Ennek egy leegyszerűsített és barátságosabb változata az úgynevezett “pincérhívó” funkció, amely ideális köztes megoldás a kapacitás optimalizálására a személyesség megtartásával.

“A QR kódos webapplikáció egy költséghatékony módszer lehet arra, hogy az éttermek helyettesítsék a
honlapjukat, vagy csak a leglényegesebb információt adják át az alkalmazással, ráadásul a fenntartási,
vagy karbantartási költségei is sokkal kedvezőbbek, sőt, a módosítás is sokkal egyszerűbb. Úgy gondolom,
hogy ez egy jó megoldás lehet más vendéglátóegységek számára is a fejlődésben. 
A Gundelben hamarosan az érintésmentes étlapunk mellett a vendégek azonnal hagyhatnak majd
véleményeket is. Szeretnénk folyamatosan fejleszteni a felületet, hogy egyfajta brand oldalként
működhessen. Nem feltétlenül az étlapra helyezzük majd a hangsúlyt, hanem amire büszkék vagyunk: a
közel 130 éves történetünkre, melyet szeretnénk átadni a vendégeinknek, kicsiknek és nagyoknak” -
ismertette a jövőbeni fejlesztési terveket a marketingvezető.

Forrás: Gundel


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.