hirdetés

Megrendezésre került a Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gálája

A gálavacsora a hazai franchise szektor legrangosabb eseménye. A Szövetség gálavacsoráját minden év elején rendezik meg, ahol számos díjat adnak át a szakma képviselőinek.

hirdetés

"Nagy öröm a Magyar Franchise Szövetség számára, hogy évről évre egyre többen tartják fontosnak, hogy részt vegyenek a rendezvényen és, hogy ez a rangos díj nagy presztízzsel bír a hazai franchise szakmában." - hangzott el a Díjkiosztó Gála ünnepi köszöntőjében.

A gálaest egyik különlegessége volt, hogy egy nemzetközileg elismert franchise szakember, Brian Smart, a Brit Franchise Szövetség igazgatója tartott előadást. Brian Smart több mint két évtizede a franchise meghatározó szereplője Nagy Britanniában és Európában. A díjkiosztó ünnepség további külföldi vendégei voltak még Ljiljana Kukec, a Horvát Franchise Szövetség elnöke, valamint Petra Ritschelova, a Cseh Franchise Szövetség igazgatója.

A díjak a következő kategóriákban kerültek kiosztásra: az Év Hazai Franchise Hálózata, az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata, az Év Franchise Átvevője, az Év Fiatal Sikeres Franchise Átvevője, az Év Mester Franchise Hálózata, Marketing Díj, az Év Innovatív Franchise Hálózata, Internet Média és Web Díj. A díjazottak kizárólag a Magyar Franchise Szövetség rendszergazda tagjai, valamint a hozzájuk tartozó franchise átvevők pályázatainak elbírálása alapján részesültek az elismerésekben.

A 2013. Év Franchise Hálózata a McDonald's Magyarország. A McDonald’s az elmúlt negyedévszázad alatt a magyar gazdaság komoly szereplőjévé nőtte ki magát. A magyarországi beruházások eddigi összértéke eléri a 37 milliárd Forintot, hazai beszállítóktól pedig 97 milliárd Forint értékben vásárolt alapanyagokat a vállalat. A hálózat egységeiben az elmúlt 25 év alatt csaknem 1 milliárd vendég fordult meg, és jelenleg éttermeikben évente átlagosan 80 millió vendéget szolgálnak ki.

Az Év Legdinamikusabban Fejlődő Franchise Hálózata díjat a Borháló borkereskedés érdemelte ki. A Borháló 2012 novemberében látott hozzá franchise hálózatának kiépítéséhez. A franchise koncepció alapítói hálózatukat a magas minőségű magyar folyó borok országos, terjesztésének céljából hozták létre. Küldetésük olyan borászok termékeinek kínálatukba állítása, akik szorgalmas munkájukkal bizonyítják, hogy a magyar föld különleges adottságaival méltó kihívója bármely bortermelő ország termékeinek. 

A hálózat Kelet- és Nyugat-Magyarországon egyaránt dinamikus intenzitással növekszik. Célkitűzése az idei évre, hogy szervezeti megerősítés mellett év végére teljes országos lefedettséget, ismertséget érjen el.

 

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk