hirdetés

Milyen, ha az étterem- és szállodatulajdonos könyvet ír?

Nem tudni, honnan van rá ideje, de megvalósult. A karácsonyi könyvdömpingre meg is jelenik műve. Ő amúgy a "Kiégett séf" szerzője is egyszemélyben.

hirdetés

Csatlós Csilla executive coach egyike annak azoknak hazai szakembernek, akik az International Coach Federation nemzetközi ACC minősítésével rendelkeznek. És vajon ki tudja ezt igazán jól csinálni és milyen képességek szükségesek a hatékony coachinghoz? Erre volt kíváncsi a szerző, amikor beváltotta önmagának tett ígéretét, amely szerint negyvenöt éves kora után csak azt csinálja, amit igazán szeret és akar. Ez a coaching.

Csatlós Csilla, a bázakerettyei Bonne Chance arca komputer elé ült
Csatlós Csilla, a bázakerettyei Bonne Chance arca komputer elé ült

A hosszú tanulási folyamat és az állandó továbbképzések mellett másfél évtizedes felsővezetői tapasztalat van a háta mögött, amelynek során elég alaposan megismerte a vállalatok működését, hiszen saját vállalkozásainak vezetése mellett számos esetben interim menedzserként hozott vissza cégeket az üzleti vérkeringésbe a csőd közeléből. A krízis, a válság és a kiégés lett a szakterülete.

Mindeközben - és innen ismeri a hazai vendéglátós és szállodai szakma - a bázakerettyei Bonne Chance étterem és hotel tulajdonosa is, így magától értetődött, hogy kombinálva a két területet, ügyfeleit a zalai zöldbe, egész pontosan Muraföldére invitálja, kifejlesztve ezzel egyik legizgalmasabb módszerét, a detox coaching-ot.

Hazai szakács fórumokon szinte berobbant a blogján közzétett A kiégett séf című bejegyzése, amire azóta is hivatkoznak, mint a vendéglátás iparág egyik legaktuálisabb témájára. Erről és még több tucat valódi esetről szól a Kiégés helyett című most megjelenő könyve, benne csúcsvezetők, cégtulajdonosok, állatmentők, baristák és bankárok, mert a kiégés esélye bárkinél lehet.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: mullnerkalman)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a katát érintő, szeptember 1-től érvényes új szabályozásról?

Partnerünk