hirdetés

Szegedi Andreát választották az oroszországi ANTOR elnökévé

Az Oroszországban működő Nemzeti Idegenforgalmi Hivatalok Szövetsége (ANTOR) tisztújító közgyűlést szervezett 2011. június 9-én Moszkvában.

hirdetés

Andrzej Sierakowski leköszönő elnök összegző prezentációjában elmondta, hogy az ANTOR jelenleg több, mint 45 ország képviseletét tömörítő szakmai szervezet. Az oroszországi ANTOR az elmúlt hat évben egyre ismertebb lett, s rendezvényei egyre látogatottabbak. A szervezet hivatásturisztikai tematikájú workshopot szervez minden év januárjában Moszkvában és Szentpéterváron. Októberben szakmai találkozót bonyolít le a fehéroroszországi Minszkben, míg novemberben – változó tematika mellett – konferenciát szervez Moszkvában. A szövetség 2010-ben hozta létre a "Lakatos Barnabásról elnevezett szakmai elismerését", amelyet tavaly Thaiföld külképviselője, az idén pedig Magyarország külképviselője kapott meg munkája elismeréseként.

A megújuló ANTOR új elnökséget is választott két éves időtartamra. A közgyűlésen megjelent tagok egyhangú jelölése és szavazata alapján a szervezet új elnöke Szegedi Andrea, a Magyar Turizmus Zrt. oroszországi külképviselője lett, akinek a munkáját a jövőben 7 fős elnökség segíti (Ausztria, Lengyelország, Litvánia, Katalónia, Málta, Dubai, Marokkó külképviselői).

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk