hirdetés

A Mol bekebelezi a hazai Marché éttermeket

Megvásárolja a Mol a Marché International vállalatot, amely kilenc magyarországi Marché éttermet működtet töltőállomások mellett.

hirdetés

A Mol által kiadott közlemény szerint a megállapodás összhangban van a Mol csoport frissített hosszú távú stratégiájával, amely kiemelt hangsúlyt fektet a fogyasztói szolgáltatások fejlesztésére.

A közlemény idézi Ratatics Pétert, a Mol csoport fogyasztói szolgáltatások ügyvezető igazgatóját, aki hangsúlyozta: az éttermek kulcsfontosságú töltőállomások mellett találhatók, így komplex szolgáltatási pontokat hozhatnak létre a Fresh Corner márka alatt.
A 2015-ben elindított Fresh Corner koncepció alapján a Mol a töltőállomásain kávét, szendvicseket és péksüteményeket is kínál. A vásárlók már 185 helyszínen találkozhatnak a lánccal. A koncepció nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a fogyasztói szolgáltatások üzletág 2020-ban rekord eredménnyel, 510 millió dollárral (156 milliárd forinttal) növelte a vállalatcsoport kamat-, adófizetés és amortizáció előtti eredményét (EBITDA) - közölte a Mol.
A tranzakció zárásához szükséges egyebek mellett a versenyhatósági jóváhagyás.

(forrás: MTI)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai