hirdetés

Budapesten a Josper grillmesterei

Akik e nyáron a Balatonhoz és Palkonyára is eljutnak, és brillíroznak faszénes tudományukkal.

hirdetés

1969-ben Julia és Josep Armanqué a barcelonai Pineda de Mar-ban elkészítette első grilljét és megszületett a Josper. A Josper grillek azóta ikonikus darabokká váltak, és a legmagasabb minőségben teszik lehetővé a faszénen sütést. Sok vendéglátóipari egységben találkozhatunk Josper kemencékkel, az elmúlt években a nyitott égésterű grillek is megjelentek a kínálatukban, így még gazdagabb ízélményben lehet részük a füstös íz rajongóinak.

Júniusban a Coninvest Konyhatechnológia meghívására a Josper három spanyolországi szakértője hazánkba látogatott: Osvaldo Lupis, Bakri Bouchi és Rafael Martin.

 

A három szakértő missziója, hogy világszerte minél több helyen mutassák be a sütők sokoldalúságát. Budaörsön a Coninvest-nél találkoztak a magyar közönséggel: „Szeretnénk megmutatni a magyar embereknek is, hogy ez a grill több annál, minthogy a húsokat jól elkészítsd”, mondja Bakri.

A Josper grillezés mesterei a világ számos pontján tartottak már hasonló eseményt, Melbourne-től Tokióig, Szingapúrtól Bangkokig. Moszkva, Dubai, Miami, és még sorolhatnánk a helyszíneket.

Hamarosan indul a Josper roadshow.

Aki szeretné megkóstolni a Josper sütőkben készült fogásokat, a nyáron országszerte több helyszínen találkozhat majd azokkal a hazai séfekkel, akik bemutatóikon megismertetik a nagyközönséggel a Josper világát. 

Időpontok és helyszínek:

· NPK Beef Steak Store (Budapest, Budaörsi út 152a, 1112): június 29 - július 19.

· Full Gas (Balatonboglár, Nyárfa u. 13, 8630): július 22 - augusztus 11.

· Palkonyha (Palkonya, Fő u. 76, 7771): augusztus 16 - szeptember 3.

· Haris Park (Budapest, Marczibányi tér 6-7, 1022): szeptember 8 - 28.

(forrás: Coninvest / Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk