hirdetés

Furmint napok Köveskálon most először

A Furmint Február jegyében Köveskál vendéglátóhelyei és pincészetei hagyományteremtő szándékkal először rendezik meg a Furmint Napok Köveskál elnevezésű eseményt.

hirdetés

A szervezők - Káli Art Inn, Káli Kövek, Kővirág, Mi a Kő, Pálffy Pince – az ország egész területéről várják a Furmint iránt érdeklődőket február utolsó hétvégéjén.

A három nap alatt lehetőség nyílik részt venni ültetett borvacsorán, szakmai előadásokon, dűlőtúrán, illetve a Gastro-Hack jóvoltából kerti sütésen is. A rendezvény ideje alatt a művelődési házban fotókiállítás és filmvetítés várja az érdeklődőket. A rendezvény elsődleges célja, hogy megmutassa a Balaton környéki Furmint borokban rejlő potenciált, felhívja a figyelmet a szőlőfajta szerepére ebben a borrégióban is.

A pénteki zártkörű szakmai kóstolót szombaton tematikus témájú szakmai előadások követik, amelyeket a borágazat jeles képviselői moderálnak. Az előadásokon részt vevő balatoni borászok mellett tokaji és somlói vendégei is lesznek a rendezvénynek, a kurzusokra jegyek már kaphatók.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk