hirdetés

Már Siófokra és a népszerű bulihelyszínre is szállít a Wolt

Nyári élményeinknél sem kell nélkülöznünk a hétköznapokban már bevált kényelmi szolgáltatásokat.

hirdetés

Már Siófokon is elérhető a Wolt szolgáltatása: június 3-ától már a Balaton-parti városban is rendelhetünk a Wolt applikációjából, több tucat étterem és üzlet kínálatából választva minden nap 9-től este 11-ig bízhatjuk magunkat arra, hogy a Wolt futár partnerei akár 30 percen belül házhoz szállítják a megrendelt ételeket, italokat, élelmiszereket – természetesen az adott étterem vagy üzlet nyitvatartási idejéhez igazodva - írja a Store Insider.

Az első napok legnépszerűbb házhoz rendelt étele a hamburger - némileg elmaradva tőle a pizza következik. A kiskereskedelmi rendeléseknél pedig főleg az ásványvizeket, alkoholos italokat rendelik házhoz a Wolt felhasználói Siófokon.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos


Aki nem mozdul ki Budapestről, az is kipróbálhatja a társaság egyik legújabb szolgáltatását: a Budapest Park Hoppá teraszán szórakozva rendelhet sorban állás nélkül ételt-italt a helyszínen elérhető kínálatból.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk