hirdetés

Nyári edukációs kampány alkoholra hangolva

Spotify kampánnyal, Kármán Odett influenszerrel és online edukációs kártyajátékkal népszerűsíti a tudatos alkoholfogyasztást a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács idei (D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kezdeményezése.

hirdetés

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a Terméktanácsnak mindig is szívügye volt a tudatos alkoholfogyasztás népszerűsítése, már évek óta látványos edukációs kampányokkal hívják fel a figyelmet ennek ismérveire. Idén sincs ez másképp, a 2023-as (D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kampány elsősorban az olyan kisebb-nagyobb baráti összejöveteleket, buli előtti „hangolódásokat” célozza, ahol a résztvevők hajlamosak újabb és újabb pohár alkoholhoz nyúlni annak érdekében, hogy kellően felfokozott hangulatba kerüljenek az átmulatandó éjszakához.

 

Idén a sokszínű akció többek között rövid Spotify hirdetéssel kívánja felhívni arra a figyelmet, hogy felelős alkoholfogyasztással, kevesebb alkohollal is el lehet érni a jó kedvet, sőt, így még nagyobb eséllyel gazdagodunk felejthetetlen emlékekkel is.

A 2023-as nyár folyamán Kármán Odett közösségi média oldalán is találkozhatunk majd az edukációs jellegű bejegyzésekkel, melyek a legfontosabb információk mellett izgalmas alternatívákat is nyújtanak majd a lemondások nélküli, felejthetetlen, mégis tudatos szórakozásra.

(D)önts felelősen! Töltsd tele a nyarat! kampány egy izgalmas online edukációs kártyajátékot is kínál majd a nyáron, mely a szövetség italmertek.hu weboldalán érhető el. 

 

 

 

(forrás: grayling.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk