hirdetés

Sör sörrel az InterContinentalban

A korlátlan sörkóstolás mellett kortyolhatnak majd a vendégek whiskey-ket, pálinkákat, borokat és a gourmet vendégeket kontinenseken átívelő sörvacsora is várja február 18-19-én, az idei év egyetlen hazai téli sörfiesztáján.

hirdetés

Nemzetközi sörmárkák, hazai sörfőzdék és kézműves sörmanufaktúrák több mint 150 féle sörét verik csapra, a VI. Indoor Sörfesztiválon az ötcsillagos szállodában.

A sörfesztivál jellegzetessége - azon túl, hogy nem kell a nyárra várni - az, hogy egy szálloda adja a jeles ünnep díszletét, jelen esetben az InterContinental bálterme, ami az ország legnagyobb bálterme is egyben.

A sörkínálat mellett az "Ez is Maláta" - whiskey kóstoló keretében skót, japán, ír, amerikai és kanadai italokat ízlelhetünk. A két napon jelen lesz továbbá néhány pálinkafőzde kínálata is.

A sörgasztronómia kalandtúrán idén egy kontinensek közötti sörvacsora kerül terítékre. Lévai Ádám, az InterContinental séfje és Yahya Kadaro, az ARZ Libanoni Étterem executive séfje közösen álmodta meg és együtt is készítik el a gourmet fogásokat, amelyek a hozzájuk kínált sörökkel nyújtanak különleges ízvilágot. Az asztalon lesz például sörben érlelt norvég lazac, sörös, mustáros kacsa rilette, füstölt padlizsán és fűszeres Beirut-i csirkecomb vagy egy ínycsiklandó konfitált malac császár, természetesen a hozzájuk illő sörkínálattal. 

Lesz továbbá Belga sör mesterkurzus, ahol pohárba kerül majd a St Louis Premium Gueze, a La Trappe Witte, a Corsendonk Grand Hops, a Steenbrugge Dubbel vagy a La Trappe Quadrupel.

Egy leheletnyi Oktoberfestet is odavarázsolnak a szervezők, ahol bajor sörök, sörpadok, kockás terítő, maibaumok és girlandok díszletében idézhetik majd az Oktoberfest élményét.

(forrás: Nespresso)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk