hirdetés

Sültkrumplis hamburgerrel újít a Burger King

A gyorsétterem-óriás szeptember elsejétől kezdve sültkrumplival sütött burgert kínál French Fry Burger néven - írja a Marketinginfo.

hirdetés

A Burger King új terméke az egydolláros családot bővíti- kezdetben az USA-ban-, összetevői pedig szabványos marhahús burger, valamint négy szem sültkrumpli lesznek

A lánc szerint az olcsó- egydollárosként emlegetett- termékek alkotta menük továbbra is messze a legnépszerűbbek- így az új innováció tovább bővítheti ezt a kört. A cég emellett a McDonalds új egydollárosaira is választ adhat- a fő konkurens hal és sült hagyma kategóriában bővítette olcsó termékeit.

Az nrn.com cikke idézi Leslie Kerr-t, az Intellaprice árazási tanácsadócég elnökét, aki méltatta a Burger King fejlesztését. Szerinte ebben a termékkörben már nagyon nehéz újdonsággal előállni, a cég megoldása pedig "szép" és nagyon olcsón megvalósítható példa. Az azonban kihívás lehet, hogy hosszú távon érdekes és vonzó maradjon a vendégek számára.

Az étterem- hálózat további két terméket vezet be az ősz folyamán. Az egyik a csirke-parmezán szendvics, a másik a buffalo szószós csirke csíkok lesz.

(forrás: Marketinginfo.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Vajon lesznek fennakadások a turizmusban az idei főszezonban?

Partnerünk